Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Miłej zabawyDzisiaj po raz pierwszy wychodzę sama!!! Tzn. bez obstawy męża[emoji16]idę ze znajomymi z pracy, posiedzieć gdzieś w Katowicach w pubie[emoji16] Czuję się, jakbym szła na pierwszą randkę[emoji23][emoji23][emoji23][emoji16] trzymajcie kciuki[emoji16]
Moja przy porodzie miala 3300Wlasnie sprawdzalam ile syn mial i wlasnie w 33 tygodniu mial 2100 a urodzil sie z waga 3980
Ciekawe ile malutka bedzie wazyla![]()
Moja corka w 32 tyg miala 2067gWlasnie sprawdzalam ile syn mial i wlasnie w 33 tygodniu mial 2100 a urodzil sie z waga 3980
Ciekawe ile malutka bedzie wazyla![]()
Dzisiaj po raz pierwszy wychodzę sama!!! Tzn. bez obstawy męża[emoji16]idę ze znajomymi z pracy, posiedzieć gdzieś w Katowicach w pubie[emoji16] Czuję się, jakbym szła na pierwszą randkę[emoji23][emoji23][emoji23][emoji16] trzymajcie kciuki[emoji16]
Ja tez odpukać nie muszę braćJa nie biore nic rozkurczowego.. nospe raz chyba wzielam ale nic nie pomogla![]()
W tym mieście co urodzilasA jeśli urodzę w innym mieście to muszę zgłosić to w urzędzie u siebie czy Tam ?
Za dwa tyg 28.06I wizyta kiedy ?![]()
Ja tak miałam jak dużo chodziłam, tez Myslalam ze to kolka, ale pewności nie mam.Dziewczyny łapie was kolka? Tzn mam nadzieję, że to jest kolka... byłam z synem na placu zabaw i jak wracaliśmy taki ból i kłucie po prawej stronie, musiałam na chwilę stanąć i trochę przeszło![]()
Ja się urodziłam w 33.4tc i ważyłam 2kgTzn nie martwie sie,serioi tak fajnie ze ma juz 2 kg
![]()