reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

To prawda. :)
Ale ja bym chyba wolała z większym dzieckiem jechać nad morze. Które będzie sobie radośnie biegać po plaży, które samo zje, pójdzie za rączkę na spacer. Niż z niemowlęciem przy cycku, z którym i tak nie posiedzi się dłużej na plaży. Czy nie wejdzie aż tak do wody :p
Tu może i masz trochę racji, ale moi rodzice nie mieli tylko małej, wiec myśleli o wszystkich, ja bardzo dobrze wspominam te wakacje, moi rodzice także :) Szczerze mówiąc to były jedyne wakacje kiedy spędziliśmy aż 2 tyg nad morzem, tydzień we Władku i tydzień w Krynicy Morskiej i pogoda była mega, ale to było 13 lat temu :p

reklama
T
A ty jestes znad morza? Dobrze kojarzę?
Tak, dobrze kojarzysz:) z Gdańska.
No ja też mam i miałam przez 2 tyg przed wizytą i okazało się że szyjka się skrócila:(
Jak tak piszecie o skracających się szyjkach, kłuciach to też się schizuję. We wtorek mam usg to 3cie na nfz to zapytam lekarza o długość szyjki czy to standardowo się bada w tym 3cim usg? 28.06 mamy jechać na zlot, wizytę u swojego giną mam tydzień później więc sama nie wiem czy dam radę jechać 400km w jedną stronę...no nic zobaczę jak się będę czuła

Ja dziś u ogólnego byłam wyniki nie są tragiczne na ten wieczny katar dał skierowanie do laryngologa i powiedział dziś idź taaa wszyscy na urlopach najbliższy termin 21.06 nie długo więc poczekam ;) bo mam dość tego że albo gesty albo rzadki katar albo sama krew ....CRP lekko podwyższone norma 5 u mnie 7 .2 więc na bakteryjne infekcje nie wskazuje ale kazał zrobić wymaz z gardła i nosa więc byle do wizyty.
Miałam odpoczywać a od 7 na nogach masakra to dzień dziecka w przedszkolu to do tego lekarza i na zakupy później obiad ogarnelam mieszkanie z wierzchu to syn przyszedł że tel do odbioru z serwisu a do niego 24 km ja prdl. ...co za dzień
Ty to się biedna masz z tym katarem.

dziewczyny ja mam coraz mniej siły, coraz mniej mi się chce..no masakra jakaś.. :) mały dziś nie jest tak bardzo aktywny jak ostatnio :D czeka mnie pranie wszystkich ubranek, pościeli, kocyków..a ja nie mam siły :p a potem jeszcze prasowanie .. :p jakoś nie mogę się zabrać za to ;)

dziewczyny ja mam coraz mniej siły, coraz mniej mi się chce..no masakra jakaś.. :) mały dziś nie jest tak bardzo aktywny jak ostatnio :D czeka mnie pranie wszystkich ubranek, pościeli, kocyków..a ja nie mam siły :p a potem jeszcze prasowanie .. :p jakoś nie mogę się zabrać za to ;)

Ja nie mogę się zabrać za kupienie proszku a co dopiero żeby to prać i prasować :D daleka droga przede mną :p

Też tak miałam. Od 30 tygodnia do kilku dni wstecz :) ostatnio nabrałam siły. Wszystko mnie boli to fakt, ale spać mi się tak nie chce. Ciężko mi nawet usnąć po północy.
Polecam się jeśli chodzi o prasowanie ![emoji23]

Skonczylam obierac agrest... mam dosc...
IMAG5519_1.jpg

Załączniki

• IMAG5519_1.jpg
    IMAG5519_1.jpg
    442,7 KB · Wyświetleń: 284
reklama
Do góry