E
Ewka34
Gość
Pewnie ciekawy zapachOdbija mi się śledziem i cukierkiem kokosowym - to musi być ciąża na 100 %![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie ciekawy zapachOdbija mi się śledziem i cukierkiem kokosowym - to musi być ciąża na 100 %![]()
Hyhyhy ja z wanny nie moge wyjsc sama,potrzebuje pomocy [emoji23] wiec doskonale cie rozumiem [emoji23]
Pewnie ciekawy zapach[emoji23]
Ja dziś też się tak poczułam [emoji23] nie weszłam już w żadną moją luźniejszą bluzeczkę[emoji85]
No to się nazywa odpoczynek[emoji16] piękny brzusio[emoji7]Trochę niepokojące....Kurde... mnie też przyszło do głowy... A powiem jeszcze tak, że nawet po dwójce, jak zjem coś co mój organizm "odrzuca", albo nie wiem... ciężkostrawnego...to brzuch mam dalej twardy. Tak jakby małemu nie smakowało[emoji23]
Ja dzisiaj przymierzałam i tak się śmiałam[emoji23] mój mąż stwierdził, że wyglądam, jak prawdziwa foka[emoji16][emoji16][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Mi wszystkie bluzki sprzed ciąży kończą się 2-3 cm nad pępkiemostatnio mi matka zwróciła uwagę że te ubrania już są dawno za małe
![]()
Jak miłoWzięłam chłodniejszy prysznic i trochę ból ustąpił
Pożyczyliśmy samochód od mojego taty żeby skoczyć do biedronki na szybkie zakupy bo jutro sklepy zamknięte. Pani kasjerka zwróciła się do mnie "czy mi się wydaje czy pani pięknie wygląda" normalnie szok bo zazwyczaj na weekendzie w marketach spotyka się ofuczane na cały świat kasjerki![]()
Dzis dostalam wiadomosc z rossmana i chyba nie dostane pieluch.. dostalam olejek na rozstepy babydream.. czyli na pieluchy nie mam co liczyc co?Zobacz załącznik 868021
Ja jeszcze nigdy nic nie dostałam...jedyne co to mam tę 3% rabatu i tyleHm niewiadomo bo ja ten olejek dostalam jakoś na początku ciąży![]()
Acha..Hm niewiadomo bo ja ten olejek dostalam jakoś na początku ciąży![]()