E
Ewka34
Gość
Spokojnie.. poloz sie na bokuOd dwóch dni maluch jest jakoś mniej aktywny..czuję go ale rzadziej..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Spokojnie.. poloz sie na bokuOd dwóch dni maluch jest jakoś mniej aktywny..czuję go ale rzadziej..
To tak jak moja.. też ja czuję ale bardzo rzadko i słabo. Może się odwrocily plecakami ? Chociaż od tyłu by nie kopała a czasem to robi. Tylko przed dwoma dniami ciągle ja czułam po lewej stronie a teraz jest w prawym boku.Od dwóch dni maluch jest jakoś mniej aktywny..czuję go ale rzadziej..
Ruszał sie dzis, teraz jak leżę też go czujęSpokojnie.. poloz sie na bokumoja tez ma leniwe dni
![]()

Eh no nie wiem..moze dluzej śpią po prostuTo tak jak moja.. też ja czuję ale bardzo rzadko i słabo. Może się odwrocily plecakami ? Chociaż od tyłu by nie kopała a czasem to robi. Tylko przed dwoma dniami ciągle ja czułam po lewej stronie a teraz jest w prawym boku.
Moja tez tak maRuszał sie dzis, teraz jak leżę też go czujęale wcześniej były dni co był bardzo aktywny..
![]()
A ja jeszcze zauważyłam , że mała się często rusza a ja tego nie czuję. Widocznie w tym miejscu mam łożysko. Bo odsłoniłam wcześniej bluzkę, brzuch faluje, ona się rusza, przesuwa a ja mogłam tylko obserwować bo nie czułamOd dwóch dni maluch jest jakoś mniej aktywny..czuję go ale rzadziej..
Hehe no dokładnie u mnie dziś po południu to dwa razy tak mocno się ruszal wlasnie heheMoja tez tak maczasami i od niechcenia kopnie
a czasami to jakby chciala juz wyjsc
![]()
Korzystaj ile sie daW Lidlu raz mnie Pani poprosila żebym przeszła do przodu bo mają kasę pierwszeństwa a ludzie zaraz byli oburzeni... ale przeszłam do przodu na złość jak widzialam miny niektórych
Natomiast u rzeźnika i w Piccolo panie z uśmiechem proszą ale dziękuję i nie korzystam dopóki dobrze się czuje.
Zbierają siły na po porodzieEh no nie wiem..moze dluzej śpią po prostu![]()