Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hehehehehe ja nie mam żadnych aplikacji, a ta lista to jest tak jakby lista wyprawkowa?![]()
Poszukaj w googlach [emoji23]Nie właśnie bo to było robione na zamówienie i teraz bieda.. [emoji23]
Super wieści, zazdroszczę wspólnego wyjazdu![]()
Właśnie próbuje [emoji23]Poszukaj w googlach [emoji23]
Ja nie wiem moja apka pokazuje mi i już a zresztą ja i tak jak ktokolwiek pyta mówię że rodzę za 2 miesiąceJa nie rozumiem w czym jest problem w liczeniu tych tygodni [emoji23] dla mnie to jest mega naturalne że jeśli mam dzisiaj 33+4 to mam SKOŃCZONY 33 i ROZPOCZĘTY 34. Czyli jestem w trakcie 34 tygodnia. Dla mnie to tak jak mamy np 1 czerwiec- czyli skończony maj i rozpoczęty czerwiec, jesteśmy w trakcie czerwca a nie maja
Ze względów medycznych, w szpitalu mówią, że jest to 33 tydzień bo liczy się to co skończone bo np do końca 33 tygodnia dziecko powinno mieć nie wiem rozwinięte to i to.
Ja nie rozumiem w czym jest problem w liczeniu tych tygodni [emoji23] dla mnie to jest mega naturalne że jeśli mam dzisiaj 33+4 to mam SKOŃCZONY 33 i ROZPOCZĘTY 34. Czyli jestem w trakcie 34 tygodnia. Dla mnie to tak jak mamy np 1 czerwiec- czyli skończony maj i rozpoczęty czerwiec, jesteśmy w trakcie czerwca a nie maja
Ze względów medycznych, w szpitalu mówią, że jest to 33 tydzień bo liczy się to co skończone bo np do końca 33 tygodnia dziecko powinno mieć nie wiem rozwinięte to i to.
Aaa to już rozumiemJa mam aż 3 hah [emoji5][emoji85] tak dokładnie. Tak to mniej więcej wygląda.
Zobacz załącznik 868379 Zobacz załącznik 868380Zobacz załącznik 868381Zobacz załącznik 868382Zobacz załącznik 868383
Nie ma sprawy [emoji5][emoji85]. Tak, biorę, bo się boje trochę hah, a dentysta mówił, że można normalnie. Nie wiem czy to prawda, bo nie spytałam u gin, ale dentysta to też lekarz i wiedzę inna niż stomatologiczna tez posiada![]()