Maljan
Fanka BB :)
Brawo, widzisz da się odpoczywać [emoji23]Naszlo mnie na leczo.. a ze moj nigdzie nie dostal cukinii to robie z pieczarek, papryki i pomidorow [emoji14] wlasnie obralam pieczarki lezac w lozku [emoji23]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Brawo, widzisz da się odpoczywać [emoji23]Naszlo mnie na leczo.. a ze moj nigdzie nie dostal cukinii to robie z pieczarek, papryki i pomidorow [emoji14] wlasnie obralam pieczarki lezac w lozku [emoji23]
Jeśli do prania to tak, zamiennik proszkuOhh u mnie tak ładnie teraz padaaa jak z prysznica, cudownie bo byłam godzinę temu na polu i myślałam ze padnę tak świeciło i było duszno.
Kupiłam dzisiaj płyn do prania z bobini w rossmanie za 14zl 2 l i pisząc to teraz mój mozg zaczął myśleć ... on działa jako zamiennik proszku ? To nie jest do płukania?
Oj... Ale mi zrobiłaś ochotę na leczo[emoji16][emoji16] ja zazwyczaj robię z papryki, a cukinię dorzucam, jak mam nie za dużo papryki [emoji16][emoji16]Naszlo mnie na leczo.. a ze moj nigdzie nie dostal cukinii to robie z pieczarek, papryki i pomidorow [emoji14] wlasnie obralam pieczarki lezac w lozku [emoji23]
Hyhyhy wystarczy ci na ho ho i jeszcze trochehahaha no to pięknie 2l płynu i 2 kg proszku- można praćale to w takim razie płyn jest wygodniejszy od zwykłego proszku
też kilka miesięcy temu zrezygnowaliśmy z proszku i przeszliśmy na kapsułki, ale tylko te z ariela bo inne zostawiają resztki na ubraniach.
No panowie , panowieA co do płci oglądałam program i było pytanie kto jest odpowiedzialny za płeć dziecka i wiedzie ze to ojciec jest odpowiedzialny za płeć dziecka? Wiec panowie jak chcą chłopaczków a maja dziewczynki to sami sobie są winni hahaha
Ewka [emoji23] proszę się nie wypowiadać na temat odpoczywania [emoji23]Taaaaakkkkk musimy odpoczywac [emoji23]
Ooo pieczarkiNaszlo mnie na leczo.. a ze moj nigdzie nie dostal cukinii to robie z pieczarek, papryki i pomidorowwlasnie obralam pieczarki lezac w lozku [emoji23]
Ja byłam pewna , że będzie synek. Chociaż cała rodzina j znajomi wmawiali dziewczynkę. Zbrzydlam na początku ciąży, koło mięsnego nie mogłam przejść, w ogóle zapach, widok blee.. na pierwszym miejscu były i są słodyczeMnie odrzucalo od miesa i strasznie zbrzydlam, dlatego wszyscy mowili, ze dziewczynka. Ale sama tez tak czulam.
Chcialam kupować same ciuszki unisex ale takie bardziej dopasowane do plci sa ladniejsze i wiekszy wybor. Najwyżej bede zakladac body w samochodziki dziewczynce![]()
Ja też widziałam uffHyhyhy u mnie wlasnie odrzuca mnie od slodkiego i miesa i innych takich i wszyscy mowia ze ladnie wygladama jesli gin sie pomylil.. no trudno bedzie chlopczyk w rozowym.. ale nie sadze.. widzialam pipcie
![]()
Aaaa chyba ze tak.. to chamyMyśle ze to był człowiek jednak, bo kotek juz umiał korzystać z kuwety.
Hyhyhyhy a i tak reszte cielam w kuchniBrawo, widzisz da się odpoczywać [emoji23]
No ja robie z cukinia duuzo papryki i pomidora zazwyczajOj... Ale mi zrobiłaś ochotę na leczo[emoji16][emoji16] ja zazwyczaj robię z papryki, a cukinię dorzucam, jak mam nie za dużo papryki [emoji16][emoji16]
Poruszylyscie temat ukochanych mezow i partnerowto zapytam te z Was, ktorych polowki pracuja poza domem jak sobie z tym radzicie? Moj maz prace ma 8-16,ale delegacje coraz czestsze... i teraz klotnia 2 tyg bo nie mogl odmowic dyrektorowi wyjazdu za granice...a zona w drugiej ciazy,zagrożonej lezy w domu... no w glowie mi sie to nie mieści ...I delegacje coraz czestsze
bardzo tego nie lubię...