Anulaa88
Fanka BB :)
Podziękować[emoji11]Szpieg z krainy baby boom [emoji23]
Poniżej linktrzeba znaleźć nasz kraj na mapie i prosze bardzo, doktorki z certyfikatami jak na dłoni
Link do: The Fetal Medicine Foundation
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Podziękować[emoji11]Szpieg z krainy baby boom [emoji23]
Poniżej linktrzeba znaleźć nasz kraj na mapie i prosze bardzo, doktorki z certyfikatami jak na dłoni
Link do: The Fetal Medicine Foundation
To jest chyba najgorsze co moze byc zamknac sie na swiat i tylko dziecko. Wtedy nic dziwnego, ze jakies nieporozumienia sa z mezem, bo jak sie za duzo myśli to znajduje sie milion powodów do klotniPrzy pierwszym ten błąd popełniłam,że się zamknęłam w domu,wszystko sama...nikomu to nie oddamdopiero po ponad roku zaczęłam wychodzić na siłownię, biegać, siatkówka. I odzylam. Teraz na pewno wrócę szybko na siłownię i do biegania
to mi da dużo radości. Wiecejbspotkan z koleżankami. Tylko mąż musi być w domu....
Nie dziwie ci sie.. ten lekarz to totalna pomylka..Chyba zostanę przy tym że miałam wizytę we wtorek u swojej gin i ona mówiła że jest ok a przepływy wtedy mi sprawdziła. Jestem wściekła...

A rozumie ktoś ten wynik ze zdjęcia bo dla mnie to kompletnie niezrozumiałe. Jak coś może być przed lub za skalą... A mówił mi że wszystko dobrze. A 3 stopień dojrzałości łożyska to wydaje mi się za wcześnie..ja dopiero 30+6
Ale to dziwne, ze lekarz nie skomentowal tego lozyska i nie wyjasnil o co chodzi, jesli faktycznie to juz 3 stopien...3 stopień jest w 38-40 tygodniu.. czyli już oznacza poród. Że poród może się zacząć.
Ja w 28 tygodniu miałam stopień 1/2.
Jeśli jest już 3 to znaczy że się starzeje.
Nie wiem czy się bada na kazdej wizycie. Ale raczej lekarz to widzi na USG tak mi się wydaje. Muszę mojego spytać w lipcu.
Teraz przeglądam tu kartkę z ostatniego USG u mojego ginekologa. Zobacz załącznik 868623 termin porodu mam wyliczony o 8 dni wcześniej czyli na 20 lipca.
I tam jest literka G a obok niej 2. To może to jest stopień łożyska.
Dzięki Kochana:* echhh już dawno mówiłam,że chyba lepiej lesbijką zostacSlonce,z pewnoscia jestes madra i bystra i piekna jak kazda z nasale masz racje czlowiek pracuje nad soba cale zycie, a ty juz masz opanowana ponad polowe czyli samoakceptacje
i nie pozwol aby ktos to zniszczyl
![]()
Dokładnie tak! Mi sport też dawał mnóstwo radości! I uwielbiam zmęczenie fizyczne... I to jak ciało się zmienia i prace nad soba. A zostało mi to zabrane, bo już drugi raz będąc w ciąży leżę 3-4 mięs. Ciężko kobiecie aktywnej zmienić o 180 st swoj styl życia. Ale warto wszystko dla tych małych istotek. Szybko się o tym zapomina jak ciężko było.To jest chyba najgorsze co moze byc zamknac sie na swiat i tylko dziecko. Wtedy nic dziwnego, ze jakies nieporozumienia sa z mezem, bo jak sie za duzo myśli to znajduje sie milion powodów do klotnimysle, ze sport fajnie odciaza psychicznie. Ja na silowni o niczym nie myślałam i jak wracalam czułam sie zrelaksowana
![]()
Jak to bawi ? To nie jedzie pracować ?Dzięki Kochana:* ja wiem,że chce dobrze, że chce żebyśmy mogli jeździć na wakacje itd. Jak przyjdzie drugie dziecko może i czas będzie leciał szybciej,ale żal będzie większy, że on się tam bawi,a ja mam taki zapytał, hehe
prawda też taka,że ciężko mi, że z domu wyjść nie mogę już 13 tydzień leci,że jestem niepełnosprawna. Mam nadzieję odzyc trochę jak dotrwać do tego 37 tc
![]()
Nieee, oni się pytają jaki lekarz robił TE badania, bo ja się skarżę gdzie mogę i robię babie antyreklamę i odradzam każdemu. Ale jeszcze żaden lekarz, nie ważne jaka dziedzina, nie powiedział mi żeby skargę na drugiego złożyć.Wiadomo że jeden po drugim sprawdza bo wiedzą że się mylą [emoji6] bardziej chodzi mi o to że wątpię żeby któryś lekarz powiedział
" złóż skargę na tego drugiego ginekologa " ale oczywiście może się mylę [emoji39]
No Wam lezacym szczególnie wspolczuje ... ale jeszcze troszkeDzięki Kochana:* echhh już dawno mówiłam,że chyba lepiej lesbijką zostackobiety się bardziej rozumieja
Dokładnie tak! Mi sport też dawał mnóstwo radości! I uwielbiam zmęczenie fizyczne... I to jak ciało się zmienia i prace nad soba. A zostało mi to zabrane, bo już drugi raz będąc w ciąży leżę 3-4 mięs. Ciężko kobiecie aktywnej zmienić o 180 st swoj styl życia. Ale warto wszystko dla tych małych istotek. Szybko się o tym zapomina jak ciężko było.
Moja szyjka jest zamknieta ale miekka.. mi nawet tego nie proponowal ,a i na sterydy mnie nie wyslal..33 i 1 dzieńpowiem że jestem rozbita czy wziąć pessar czy szpital i sterydy zwłaszcza jak piszecie że działają ok 2 tyg no ale to już by w razie czego 35 tydz był i sam gin mówił żebym tylko dotrwala do 35
bo szyjka za szybko się skraca
i rozwarcie się zrobiło
(