Ankan
Fanka BB :)
@KatiNails szkoda, że wyniki w dol poszły ale może zmiana tabletek pomoże
Coz planujesz sobie kupić? Bo ja na tej końcówce to sklepy omijam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ania daj spokój [emoji23][emoji23] siwdzi w foteliku i zobaczył swoje odbicie w lusterku wstecznym. Pokazuje palcem i plączącym się językiem mówi : o ! Mój cień! Bo mu się pomieszało z odbiciem [emoji23]@KatiNails no to wyniki faktycznie poszły ci w dół[emoji852] oby zmiana leku coś dała!
Rozbawiłaś mnie historią z synem... przepraszam. Wyobraziłam sobie takiego bąbla, który jest nieświadomy że mówi głupoty [emoji16] Dają to też dorosłym??? Chętnie spróbuje![emoji16][emoji23][emoji23][emoji23]
I przede wszystkim udanych zakupów dzisiaj![emoji16]
Sama nie wiem co chce [emoji23]coś dla siebie po prostu [emoji23]@KatiNails szkoda, że wyniki w dol poszły ale może zmiana tabletek pomoże![]()
A to miał ten gaz rozweselający?Ania daj spokój [emoji23][emoji23] siwdzi w foteliku i zobaczył swoje odbicie w lusterku wstecznym. Pokazuje palcem i plączącym się językiem mówi : o ! Mój cień! Bo mu się pomieszało z odbiciem [emoji23]
Albo : mamo a ja się nie bałem ! Nie płakałem! Lubię Panią Krysie (nasza dentystkę)! Ja chcę do niej bzz bzz. Gdzie jeszcze w drodze do Krysi płakał mamo ja chcę do domu ! Nie lubię Pani Krysi ! Boje się !
To pochwal się później co kupiłaśSama nie wiem co chce [emoji23]coś dla siebie po prostu [emoji23]
Heh... moje dziecko w tamtym tyg w szpitalu też miało taki moment.nawet mam filmiki z tych wydarzeń.pytala czemu mamy trzy oczyAnia daj spokój [emoji23][emoji23] siwdzi w foteliku i zobaczył swoje odbicie w lusterku wstecznym. Pokazuje palcem i plączącym się językiem mówi : o ! Mój cień! Bo mu się pomieszało z odbiciem [emoji23]
Albo : mamo a ja się nie bałem ! Nie płakałem! Lubię Panią Krysie (nasza dentystkę)! Ja chcę do niej bzz bzz. Gdzie jeszcze w drodze do Krysi płakał mamo ja chcę do domu ! Nie lubię Pani Krysi ! Boje się !
Razem jesteśmy 7,5 roku, małżeństwem zaraz 4 lata. No nic, staram się nie nakręcac. Ale że zołza jestem to już się boję jak później spróbuje zadzwonić,że nie odbiorę. Takie mam gowniarskie zachowania,że chce go "ukarac", na zasadzie A niech się ponadto czy nie leżę w szpitalu. No nic. Młodego szwagier odwiozl do przedszkola, później moi rodzice przyjadą, obejrzymy mecz Polaków i jakoś to będzie. Wczoraj zamówiłam łóżeczko, materac, prześcieradła. Dziś zamówię torbę do wózka i może poscielA długo jesteście razem ? Spraw sobie od rana jakąś przyjemność żebyś miała lepszy humor. Nie nakręcaj się szkoda nerwów w ciąży. Trzymam kciuki żebyście się dotarli
Nie. Dormikum syrop. On za mały na gaz. Bo nosem nie będzie oddychać jeszczeA to miał ten gaz rozweselający?
Moja córka właśnie dostaje wziewnie u dentysty gaz rozweselający i zawsze jakieś głupoty opowiada np. że chodziła z panem dentysta po suficie. Dla dorosłych też można tylko my możemy mieć fantazje erotyczne z dentysta w roli głównej np także nie wiem czy tak śmiesznie![]()
Haha jaki odlot[emoji16] czemu, jak byłam dzieckiem, nie dawali takich specyfików[emoji23][emoji16]Ania daj spokój [emoji23][emoji23] siwdzi w foteliku i zobaczył swoje odbicie w lusterku wstecznym. Pokazuje palcem i plączącym się językiem mówi : o ! Mój cień! Bo mu się pomieszało z odbiciem [emoji23]