reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Uff.. zmęczyłam się hah. Od 9 wzięłam prysznic, zjadłam śniadanie, przygotowałam bułki i obiad na podróż, popakowalam już to wszystko, pomylam naczynia, pozamiatałam mieszkanie, stół wytarłam z kurzu, teraz malowanie, ubieram się, wyjdę z psem i wyniosę śmieci i o 12 wyruszamy. Ale trochę zadyszkę aż złapałam przez tak szybkie działanie hah ;)

Jedziesz z adapterem do pasów? :)

Uff.. zmęczyłam się hah. Od 9 wzięłam prysznic, zjadłam śniadanie, przygotowałam bułki i obiad na podróż, popakowalam już to wszystko, pomylam naczynia, pozamiatałam mieszkanie, stół wytarłam z kurzu, teraz malowanie, ubieram się, wyjdę z psem i wyniosę śmieci i o 12 wyruszamy. Ale trochę zadyszkę aż złapałam przez tak szybkie działanie hah ;)
Milego pobytu i duzo odpoczywaj ;)

Szerokiej, bezpiecznej drogi :*

U mnie pochmurno i nie za goraco ,chyba nie za goraco hyhy :p wstalam po 10.30 :D kimnelo mi sie hyhy mala mi chyba siedzi na pecherzu bo w nocy nie moge zrobic porzadnie siku i latam pozniej po 5 minutach znowu.. :/

U nas pochmurnie ale chyba ciepło. Po obiedzie jedziemy do teściów na mecz bo my telewizora nie mamy :laugh2: a mój obawia się że transmisji w necie nie będzie jak PL będzie grała.
Jedziemy już autobusem bo ja na auto już nie mam sił. Brzuch mnie boli wtedy.

@Fiorna ja bym poszła na legalu skargę złożyć. Co innego gdyby to było darmowe badanie a tak? 250zł? za to ze się tylko wkurzyłaś! Bez jaj. Może coś go to nauczy i nne pacjentki ustrzeże od takiego traktownaia? Absolutnie nie wolno takich spraw zostawiać. Ja bym żądała ponownego badania przez innego gina. Chyba ich też jakieś zasady obowiązują? 3 stopień dojrzałości łożyska? - albo się pomylił albo tego nei zbadał albo to jest mega zagrożenie dla dziecka i nie zwrócił Ci na to uwagi? Podejrzewam że nawet tego nie zbadał cieć... No aż mi ciśnienie skoczyło.

@Mikasa7 witaj kochana :* Nie każdy facet jest taki wylewny w sms, mój też ma z tym problem, ale przestałam już dawno się tym przejmować :) Musisz uwierzyć w siebie i przestać się tak zadręczać. Mój czasami też wyjeżdza na delegacje, głównie do Niemiec. Nie jakoś regularnie ale jednak. Póki pracowałam zawodowo to nie myślałam o tym co tam robi i jakoś czas miałam tak zagospodarowany że po prostu nie było kiedy myśleć, jeszcze przy dziecku i pracy. Teraz jak siedzę w domu, jestem spasiona jak świnia, nie mam tych "swoich spraw", kariery to widzę że też bardziej przeżywam pewne sprawy i się "czepiam" ;) Może macie chwilowy kryzysik, jesteś zmęczona, zestresowana ciążą. Wszystko to minie, głowa do góry

@klaudia975 nie można generalizować bo kazdy człowiek jest inny i każdy facet inaczej okazuje uczucia. Mój raczej w smsach czy rozmowach nie jest wylewny. Ale wiem że kocha mnie nad życie bo okazuje to, ale na swój własny "męski" sposób ;) Ja też w słowach raczej nie jestem wylewna, nie lubię też jakiś górnolotnych słów, czuję sie niezręcznie wtedy :) a ile jesteście ze sobą?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry