Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zależy jacy lekarze na nfz w okolicy są. U mnie sami albo partacze, albo tacy, co tylko książkowe ciąże umieją prowadzić [emoji4]To nie prawda ze na nfz jest mniej badan, ja chodzilam w poprzedniej ciazy i mialam wszystkie, a wizyt mialam tyle ze w karcie ciazy sie juz nie miescilyna nfz nie zawsze jest zle, a w koncu za to placimy podatki i sie nam nalezy.
Ja bym mu powiedziała, że w takim razie czas chyba zmienić lekarza skoro inni nie mają z tym problemu... może ma za dużo pacjentek... :/ masakraZdecydowanie Cię posłucham. Następnym razem go zmusze. Wygłosił pogadanke o tym, że lekarze sami muszą płacić za skierowania... Z tego co piszesz inni nie mają z tym problemów. Dzięki
Niestetydzidziuś nie zyje
dzis popołudniu albo jutro bede miala zabieg
((((
Ja jak chodziłam w pierwszej ciąży prywatnie to za wizyty i badania zaplacilam razem około 3tys zl.W drugiej ciąży juz chodziłam na NFZ teraz też. Wiadomo że nie trzeba płacić za wizytę o badania ale np wolała bym chodzić do innego lekarza, który akurat przyjmuje tylko prywatnie. Nie żałuję że chodziłam w pierwszej ciąży prywatnie bo akurat wtedy miałam na tyle kasy a teraz mam zdrowego synkaTo nie prawda ze na nfz jest mniej badan, ja chodzilam w poprzedniej ciazy i mialam wszystkie, a wizyt mialam tyle ze w karcie ciazy sie juz nie miescilyna nfz nie zawsze jest zle, a w koncu za to placimy podatki i sie nam nalezy.
A można chodzić prywatnie i na NFZ i mieć prowadzone dwie karty ciąży?Ja jak chodziłam w pierwszej ciąży prywatnie to za wizyty i badania zaplacilam razem około 3tys zl.W drugiej ciąży juz chodziłam na NFZ teraz też. Wiadomo że nie trzeba płacić za wizytę o badania ale np wolała bym chodzić do innego lekarza, który akurat przyjmuje tylko prywatnie. Nie żałuję że chodziłam w pierwszej ciąży prywatnie bo akurat wtedy miałam na tyle kasy a teraz mam zdrowego synkawartego każde pieniądze.