Wiem że znajoma tak robiła. Żeby nie płacić za badania, myślę że tak ale spytaj najlepiej lekarza do którego masz wieksze zaufanieA można chodzić prywatnie i na NFZ i mieć prowadzone dwie karty ciąży?
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wiem że znajoma tak robiła. Żeby nie płacić za badania, myślę że tak ale spytaj najlepiej lekarza do którego masz wieksze zaufanieA można chodzić prywatnie i na NFZ i mieć prowadzone dwie karty ciąży?
![]()
Jak masz tyle czasu i chęci to czemu nie [emoji16] ja jak już starałam się o fasolkę i chodziłam co 2 tyg do lekarza to już miałam dość. Teraz co 3 tyg, więc jakbym miała do 2 lekarzy chodzić, to średnio wychodzi co 1.5 tygodnia - dziękuję [emoji16] tym bardziej, że lekarze też bywają humorzaści i nawet mój rodzinny kręci nosem jak przychodzę do niego z receptą od prywatnego endokrynologa, żeby przepisał mi na receptę ze zniżkami.A można chodzić prywatnie i na NFZ i mieć prowadzone dwie karty ciąży?
![]()
Rany, nie mam pojęcia... Wydaje mi się, że w ciąży się nie szczepi. Nawet jak chce się profilaktykę zrobić z myślą o ciąży, to po szczepieniach jakiś czas trzeba poczekać ze staraniami. Tylko tyle wiem, myślałam nad zaszczepieniem się m.in. na krztusiec, ale już byłam w trakcie stymulacji i nie chciałam przerywać, a lekarz stwierdził, że mam małe szanse na zarażenie się tym paskudztwem przy mojej pracy i trybie życia.Dziewczyny a czy któraś z was szczepila się na zoltaczke w trakcie ciąży. Bo ja miałam dwie dawki przed ciąża a trzecia mi wypada w trakcie ciąży. I właśnie nie wiem czy to bezpieczne dla dziecka? A chciałabym dokończyć szczepienie.
Ja tak 2 razy robiłam żeby mieć za darmo badania chodziłam na NFZ ale lekarka była delikatnie rzecz ujmując kiepska więc osobno chodziłam prywatnie tam lekarz o wszystkim wiedziałA można chodzić prywatnie i na NFZ i mieć prowadzone dwie karty ciąży?
![]()