Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam jeszcze świeże wspomnienia po poprzedniej ciąży.. I najchętniej już bym chciała żeby było po [emoji23][emoji23] mimo że przybrałam tylko 7 kg miałam ogromny brzuchooo teraz też się zapowiada spory xd już jak leze na brzuchu czuje piłeczkę w środku i pozycja robi się już nie wygodna [emoji14]Za miesiąc to juz dziewczyny z poczatku sierpnia tak jak beda powoli przygotowywac sie do połowkowego no moze bardzo powoli. Ja to bym sobie najlepiej juz wszystko przyspieszyła, 8 miesiąc bylby ok
![]()
U mnie 12.6, czyli 13 tydzien i boje sie czy nie bedzie juz za duza fasolka.Mamy tego samego dniau mnie będzie równy 12
![]()
Za miesiąc to juz dziewczyny z poczatku sierpnia tak jak beda powoli przygotowywac sie do połowkowego no moze bardzo powoli. Ja to bym sobie najlepiej juz wszystko przyspieszyła, 8 miesiąc bylby ok
![]()
W pierwszej ciąży dowiedziałam sie dopiero na połowkowym.Lekarz do którego ma oko i dobry sprzęt, na 75% może na prenatalnych powiedzieć jaka płeć. Wszystkim koleżankom sie sprawdziło
![]()
Ale to na zwykłym usg czy takim usg 3d robi?Lekarz do którego ma oko i dobry sprzęt, na 75% może na prenatalnych powiedzieć jaka płeć. Wszystkim koleżankom sie sprawdziło
![]()
U mnie 12.6, czyli 13 tydzien i boje sie czy nie bedzie juz za duza fasolka.
Ale to na zwykłym usg czy takim usg 3d robi?