G
gosc12
Gość
Kurcze. Mam nadzieję , że krzyżowe bóle mnie oszczędza..Mnie bolało w kości krzyżowej. Mój mąż ciągle masował mi plecy, aż pozdzierał sobie skórki na rękach. Na ktg te skurcze się nie zapisywały...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurcze. Mam nadzieję , że krzyżowe bóle mnie oszczędza..Mnie bolało w kości krzyżowej. Mój mąż ciągle masował mi plecy, aż pozdzierał sobie skórki na rękach. Na ktg te skurcze się nie zapisywały...
Życzę z całego serca, żeby ominęły!Kurcze. Mam nadzieję , że krzyżowe bóle mnie oszczędza..
To nie wyglada jak flaming [emoji23][emoji23][emoji23]Wow, dopiero teraz do tego dotarłamSuper są [emoji7] miałam podobne, dostałam od przyjaciółki, ale już się zepsuły i musiałam je wyrzucić
za to mam takie z flamingami, tez je dostalam od innej koleżanki, ale już dosyc dawno
chyba z wiadomych względów w nich nie chodzę [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Zobacz załącznik 869018
Ja zawsze chciałam dwójkę [emoji23] a teraz jeszcze drugiego nie urodziłam i już o trzecim myślę [emoji23]Sorki jakiś tak zapomniałam o twojej małej córeczce [emoji23] ja to nawet nie wiem czy będę w trzeciej ciąży [emoji23]
Narastająco ból krzyża. Taki bolesny ucisk jakby na krzyż. Ja przy porodzie z synem miałam wrażenie przy bokach krzyżowych jakby ktoś napierał mi na krzyż i zaraz jakby miał się złamać.A wytlumaczcie jeśli możecie jak mam poznać czy bóle są lub były krzyżowe? Do teraz tego nie wiem....
Znów od rana słyszę strzaly z kałacha![]()
Btw. Dzień dobry, miłego dnia![]()
Bardzo fajna ta narzutka [emoji6]Dziewczyny oszalałam. Znów ciuchy pozamawiałam.
Narzutka różowa i taka sama jasno szara dla mnie.
I dwa komplety dla małej.
Narzutki po 30 zł, a kompleciki jeden 22 zł, a drugi 27 zł. Zobacz załącznik 869040Zobacz załącznik 869041Zobacz załącznik 869042