G
gosc12
Gość
Mam taki dziwny strach przed lataniem.Boisz się latać?
Może się przelame jeszcze ale wątpię.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam taki dziwny strach przed lataniem.Boisz się latać?
Mj też 43 dni, idę z wami łeb w łebIdziemy łeb w łeb, ciekawe kto pierwszy hah [emoji5][emoji39]
A no leci leci, ja nie mogę się już doczekać
Zgadzam się w 100% (jak zawsze). Ja się boje startu, ale jednocześnie uwielbiam tą adrenalinę
A w ogóle to uwielbiam wszystko co związane z samolotami. Mogłabym pracować na lotnisku, uwielbiam patrzeć jak samoloty lądują i startują. A jak widzę samolot na niebie, to się cieszę jak dziecko [emoji23]
Na weekendzie panieńskim dziewczyny ufundowały mi przelot takim malutkim samolocikiem nad Gdańskiem
Pokażę Wam zdjęcia, bo aż mi się łezka zakręciła przy wspomnieniach [emoji23]
Zobacz załącznik 869268Zobacz załącznik 869269Zobacz załącznik 869270
Wow piękny
Pamiętam jak mówiłaś że może się oświadczy w urodzinki nad morzem.. czekamy na takie wieści [emoji57]
To pochwal się koniecznie jak już się dowieszDziękuje [emoji5][emoji7][emoji4]
Właśnie nie wiem co tam mój Bartus ma w planach, ale na pewno coś wykombinował [emoji5][emoji56]
A zobaczysz może akurat [emoji8]A to już raczej ciężko, bo pierścionek jeden dostałam urodzinkowy wcześniej tzn w piątek hah [emoji11][emoji16]
Moja mama ma takiego. Nawet nie wiedzialam, ze to aloes. Tez jest taki dobry na poparzenia?
Ten jest bardzo ładny. Jakbym już miała mieć to właśnie takiego [emoji57]