miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Też na to zwróciłam uwagę [emoji23]
Może to ta za mała już góra od stroju takie robi wrażenie optyczne hah
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też na to zwróciłam uwagę [emoji23]
Widać właśnie że takie nabrzmiałe [emoji39]Hah dziękuje, strój to ledwo na mnie jest hah, taki obcisły, masakra xd
Właśnie nie! Miałam malutkie piersi tzn A75 jakoś, a moja mama właśnie miała większe i to mnie dziwiło, że gdzie to uciekło u mnie hah.
To dzięki tej ciazy [emoji847][emoji847]
@miloscwczasachpopkultury wszystkiego najlepszego i spełnienia wszystkich marzeń [emoji173]
Widać właśnie że takie nabrzmiałe [emoji39]
To się ciesz i korzystaj [emoji23]
U mnie było D przed ciążą a teraz są jeszcze większe i większy problem.. tylko staniki sportowe mnie ratują i nieliczne zwykle [emoji23]
To nie fairHah dziękuje, strój to ledwo na mnie jest hah, taki obcisły, masakra xd
Właśnie nie! Miałam malutkie piersi tzn A75 jakoś, a moja mama właśnie miała większe i to mnie dziwiło, że gdzie to uciekło u mnie hah.
To dzięki tej ciazy [emoji847][emoji847]
Eh..miejmy nadzieję, że zejdą [emoji16][emoji23]One później zrobią się jaśniejsze :*
Niestety balsamy na pozbycie się rozstępów albo nie działają wcale albo tylko troszeczkę![]()
Ja mam na udach od okresu nastoletniego, a teraz w czasie ciąży zrobiły się na piersiach![]()
Dziękuje, 4 lata zapuszczania tzn w 1 technikum miałam do ramion, a pod koniec czyli jak miałam 20 lat to do pasa. Teraz co 3 miesiące podcinam i takie sąa kolor to od góry naturalny tzn ciemny blond, a tak to raz farbowałam 3 miesiące temu na taki blond jasny niby i się tak pociemnial hah. A po ciąży chce taki u fryzjerki porządnie zrobić Zobacz załącznik 869316