G
gosc12
Gość
Macie rację. Głupi to byłby pomysłJa za duzo takiego malenstwa bym nie brala do centrum handlowego, to największe skupisko zarazkow
Kazdy psika, kaszle i Bóg wie co jeszcze![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Macie rację. Głupi to byłby pomysłJa za duzo takiego malenstwa bym nie brala do centrum handlowego, to największe skupisko zarazkow
Kazdy psika, kaszle i Bóg wie co jeszcze![]()
Nie zastanawiałam się na razie nad problemami z laktacją [emoji14]Gdybyście miały problem z laktacja, będziecie pobudzać laktatorem metoda 7-5-3 ? Czy macie jakiś inny sposób ?![]()
Mam herbatkę Lactosan. Nawet nie wiedziałam , a podobno bardzo dobra jest. Wielu kobietom pomogła.
I jak myślicie. Po jakim czasie bezpiecznie jest jechać z dzieckiem na pół dnia/cały dzien na zakupy. Jeśli nie zdążymy z mieszkaniem przed porodem to odczekamy tydzien/dwa i będziemy chcieli zaczac jeździć za wszystkim z Alicja. Mama jest chętna do opieki, do zostania z Nią. Sama wczoraj mi to zaproponowała. Ale ja tak nie chce.. bo jeśli bym miała mała zostawić na pół dnia to wiąże się to z odciągnięciem mleka i podaniem w butelce. A boje się , że później nie będzie chciała łapać piersi. Więc zostawianie małej z kimś odpada. Chyba , że mama będzie jeździć z nami i spacerować z małą koło sklepu czy gdzieś![]()
Ale bolesne twardnienia czy to kłucie w pochwie są podczas leżenia. Bo nie chodzę na tyle zebyn zauważyła podczas ruchu.Kolorowe
Spokojnie, może też tak być bo lezysz. Jak leżałam cała ciążę i wstałam w 37 TC to też tak miałam ze do kuchni ledwo dochodzilam. Ciało się przyzwyczaiło do leżenia j każdy wysiłek był trudny, ale koniec końców urodziłam w 39 TC. A tobie już niewiele brakuje
Dacie radę z meblowaniem najwyżej wyślesz chłopa niech robi zdjęcia i Ci wysyła albo ty pójdziesz i później powiesz mu co chcesz a on kupi.
A po jakim czasie będziecie wychodzily na spacery i ile one będą trwały ?![]()
Najważniejsze żebyś się nie denerwowala. Leż , odpoczywaj i na pewno dasz radę. Jeszcze 5 tygodni tak ?
A masz twardnienia, kłucie w pochwie czy coś ? Czy już się polepszyło po magnesie z kroplówki ?
Też kiedyś miałam 5cmMnie tez kluje a moja szyjka ma.prawie 5 cm haha
Dziecko jest ciężkie, napiera i moze stad te dolegliwości
A dzis duzo pochodziłam, bo i zakupy zrobilam na ryneczku, pojechalam kupić koszulę i piżamke do szpitala i na koniec jeszcze byliśmy z synem nad jeziorem to juz jak wracaliśmy do domu mialam brzuch jak kamień eh. Teraz z godzinkę polezalam i jest juz lepiej![]()
Nie zastanawiałam się na razie nad problemami z laktacją [emoji14]
A co do sklepów, hmm wydaje mi się, że z takim 2tygodniowym dzieckiem już można jeździć![]()
Ja będę wychodziła od razu. Jak wrócimy do domu po3ech dobach to na następny dzień już męża wyślę z małą i dziećmi na spacer bo ja po cc to wiem, że tak szybko nie będę w stanie. Młodszego rodziłam końcem maja było ciepło i też w 5tej dobie po porodzie byliśmy na spacerze. Do sklepu na szybkie zakupy też od razu będę szła ale do centrum handlowego to z miesiąc na pewno musi mieś żebym ją zabrała do takiego miejsca.A po jakim czasie będziecie wychodzily na spacery i ile one będą trwały ?![]()
Marcelek urodzil sie w listopadzie wiec wyszlam chyba po niecałych 2 tygodniach,ae tylko chyba na 20 minut i tak z dnia na dzień troszkę dluzej
Teraz w sierpniu na dworze moze byc cieplej niz w domu wiec pewnie z 4 dni i mozna wyjsc
Tylko nie w najgorszym upale miedzy 12 a 15![]()
Też kiedyś miałam 5cm
Koszule i piżamę ? To nie będziesz tylko w koszuli ? Piżama to dwuczęściowa, możesz w takiej chodzić po porodzie ?
Ale Wam zazdroszczę , morza, jeziora, ogólnie wody. Mnie już w to lato ominie ta przyjemność niestety .. [emoji17]