G
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja sobie kiedyś zrobiłam brwi ale nic nie mówiłam. Nie sądziłam , żeby to było ważne , żeby wiedziałi tak siedzi patrzy i nagle mówi. : Ładne kochanie sobie rzęsy zrobiłaś
haha. Nie ważne , że nie rozróżnia , ważne , że zauwazyl
![]()
Ciemny blondsiwych jeszcze nie widac
![]()
Jakie maleństwo[emoji7]
Moja mama bedzie miec 3-cią wnuczkeU nas tzn u mnie moja mama zostaje pierwszy raz babcią, w wieku 42 lat hah, tato mój 48 lat, a rodzice Bartka maja po 50 lat i też pierwsza wnuczka i ogólnie potomstwo od dzieci [emoji520][emoji16][emoji173]️
U nas miała być Nadia ale nie udało mi się namówić mojego. Ale na Helenę tez się nie zgodziłam [emoji23]. .. będzie Sonia [emoji38]
To kornelka będzie w centrum uwagiU nas tzn u mnie moja mama zostaje pierwszy raz babcią, w wieku 42 lat hah, tato mój 48 lat, a rodzice Bartka maja po 50 lat i też pierwsza wnuczka i ogólnie potomstwo od dzieci [emoji520][emoji16][emoji173]️
Oczy mi się zaszkliły [emoji173]<3 Kochana mamo! Jeszcze mnie nie widzisz, ale ja jestem bardzo blisko Ciebie. Słyszę jak bije Ci serduszko, jak rozmawiasz z tatą i jak śmiejesz się z jego żartów. Czuję ciepło od Ciebie i czuję smak jedzenia, które zjadłaś. Wiem, że mnie kochasz, bo mi to mówisz, gdy głaszczesz mnie przez swój brzuch. Kochana mamo, ja też Cię kocham. Pewnie czasami myślisz, że to nieprawda, bo słyszę jak mówisz "ała", gdy się dużo ruszam. Nie gniewaj się na mnie, ale to takie fajne, że mogę sam ruszać rączkami i nogami. Bo wcześniej nie mogłem, chociaż bardzo chciałem. A teraz już tyle potrafię! I to dzięki Tobie kochana mamo i dzięki Tobie tato... bo odważyliście się dać mi życie!!! <3
Coraz bliżejU mnie 42![]()
Zobacz załącznik 869520 Wzięłam się i ja za pranie, dobrze ze suszarki zabrakło![]()