reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
A tutaj pamiątki z nad morza, teraz siedzimy w pokoju, Bartek robi muzykę i tak po 18 zbierzemy się na spacerek jakiś żeby piesek skorzystał, bo nie pada, ale jest zimno jakoś 13 stopni

Zobacz załącznik 869587Zobacz załącznik 869588Zobacz załącznik 869589

A to na końcu to taki świecznik i jak się pali świeczka to ciepłe powietrze obraca te koniczynki i się ruszają i kręcą :) to do pokoiku małej :) na półkę nad komodę jak zawiesimy zwykłą, białą :)
Fajny ten świecznik ❤️

A u mojego brata 7cm :D
Kiedy u nas były takie maleństwa :D
Zobacz załącznik 869580
Boziuuuu jakie maleństwo [emoji7]
U nas tzn u mnie moja mama zostaje pierwszy raz babcią, w wieku 42 lat hah, tato mój 48 lat, a rodzice Bartka maja po 50 lat i też pierwsza wnuczka i ogólnie potomstwo od dzieci [emoji520][emoji16][emoji173]️
Moja mama jak została babcią miała 48 lat, a mój tato 49. Teściowie to już piątego wnuka będą mieć [emoji23] także ten [emoji23] pierwszy raz 11 lat temu zostali dziadkami. Czyli teściowa i teść mieli 49 lat. To jak mój tato jak się Aleks urodził.

Ja dziś przez ten upał siedziałam w domu to dżemy z malin zrobiłam [emoji23] ale się natarlam przez sitko żeby się pozbyć pestek [emoji23]
Jeszcze będę soki robić z truskawek póki są i z malin. Małżonek poniedziałek i wtorek ma urlop. To pojedziemy rano na giełdę :) zakupy :) założyć tego holtera. A we wtorek jak skończę klientkę to pojedzie ze mną go zdjąć :) nie będę musiała przez całe miasto jeździć autobusem :)
IMG_20180621_085543_1.jpg
IMG_20180621_162126_1.jpg

Załączniki

• IMG_20180621_085543_1.jpg
    IMG_20180621_085543_1.jpg
    58,4 KB · Wyświetleń: 265
  • IMG_20180621_162126_1.jpg
    IMG_20180621_162126_1.jpg
    57,6 KB · Wyświetleń: 260
Jak będzie chciała posiedzieć do 39 lub 41 to nic nie zrobisz. Ona ma być gotowa nie Ty [emoji16] nie jestem za wyganianiem dziecka z brzucha bo ma się widzimisie [emoji16]

Aj dlatego właśnie nie lubię tematów szyjek, terminu, zachcianek itd hah. Jasne ja to wszystko wiem, ale patrząc jak lipcowki już się szybko sypią to mam nadzieje tez na rozwiązanie tak w 37/38/39 tyg i tyle :D

Ja dziś przez ten upał siedziałam w domu to dżemy z malin zrobiłam [emoji23] ale się natarlam przez sitko żeby się pozbyć pestek [emoji23]
Jeszcze będę soki robić z truskawek póki są i z malin. Małżonek poniedziałek i wtorek ma urlop. To pojedziemy rano na giełdę :) zakupy :) założyć tego holtera. A we wtorek jak skończę klientkę to pojedzie ze mną go zdjąć :) nie będę musiała przez całe miasto jeździć autobusem :) Zobacz załącznik 869592Zobacz załącznik 869593
Ale pyszności [emoji16] szkoda, że mi się nie chce tak zrobić... może w przyszłym roku[emoji3]

reklama
Do góry