Wiola1994
Fanka BB :)
Gratulacje !Dziękito u mnie i tak niezłe widać bo do okresu jeszcze 4 dni
![]()
Dziewczyny nie martwcie się bólem brzucha jeżeli nie ma krwawienia. Wszystko się rozciąga
Wiecie ze nadal nie mogę uwierzyć ze jestem w ciąży ??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulacje !Dziękito u mnie i tak niezłe widać bo do okresu jeszcze 4 dni
![]()
Kasiula8989 wskakuj z testem do tematu testowego [emoji16] tam są też moje testy z 6,4dni do @ [emoji16]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A czy zdajecie zobie sprawę że powoli sie kończą dni spania i leżenia na brzuchu!![]()
Myśle,że możemy pocichu gratulować U mnie test 11 dni po owulacji wyglądał podobnie Możesz zrobić bete jak masz taka możliwość to będziesz miała stu procentowa pewność Ja dla pewności dzień po pozytywnym teście robiłam bete i wynik był 42,7 było to 2 dni przed terminem @.Powodzenia ☺Test z dzisiaj co myślicie ? Owulacja była 11 dni temu...
Co do snu to syn od urodzenia rozpieścił ,więc jak to trzecie będzie podobne do siostry to łatwo nie będzie.Cześć dziewczyny, poczytuje Was od jakiegoś czasu. To moja druga ciąża. Pierwszą poroniłam w 6 tyg. Staraliśmy się z mężem pond ponad rok,ostatnia @ była 2.11 dzisiaj byłam u lekarza jeszcze nie bylo nic widać taki mini mini pecherzyk ale jeszcze lekarz kazał się upewnić i mam przyjść w niedzielę na oddział. Martwię się trochę. Mam na imię Ewelina miło Was wszystkich poznać
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom