reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Test z dzisiaj co myślicie ? Owulacja była 11 dni temu...
Myśle,że możemy pocichu gratulować U mnie test 11 dni po owulacji wyglądał podobnie Możesz zrobić bete jak masz taka możliwość to będziesz miała stu procentowa pewność Ja dla pewności dzień po pozytywnym teście robiłam bete i wynik był 42,7 było to 2 dni przed terminem @.Powodzenia ☺

kurcze odważne jesteście przed okresem testować,ja w każdej ciąży przeciągałam żeby właśnie mieć większą pewność.Na brzuchu nie śpię nigdy ,więc w moim przypadku żalu nie będzie, bardziej się boję tego upału na koniec i spania prawie na siedząco..masakra.Moja mama nawet się śmieje że lubię chyba w takie upały rodzić:rolleyes2: Co do snu to syn od urodzenia rozpieścił ,więc jak to trzecie będzie podobne do siostry to łatwo nie będzie.

reklama
Cześć dziewczyny, poczytuje Was od jakiegoś czasu. To moja druga ciąża. Pierwszą poroniłam w 6 tyg. Staraliśmy się z mężem pond ponad rok,ostatnia @ była 2.11 dzisiaj byłam u lekarza jeszcze nie bylo nic widać taki mini mini pecherzyk ale jeszcze lekarz kazał się upewnić i mam przyjść w niedzielę na oddział. Martwię się trochę. Mam na imię Ewelina miło Was wszystkich poznać :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

hej Ewelka :) trzymamy kciuki :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry