Maljan
Fanka BB :)
No jasne [emoji16] tylko to nie pasuje do Twojego planowania wszystkiego tak dokładnie zawsze [emoji23]Hahah no i to jest właśnie super, taka kinder niespodzianka! [emoji5][emoji87][emoji39]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No jasne [emoji16] tylko to nie pasuje do Twojego planowania wszystkiego tak dokładnie zawsze [emoji23]Hahah no i to jest właśnie super, taka kinder niespodzianka! [emoji5][emoji87][emoji39]
DziekiiZobacz załącznik 869934
Ja teraz z innej strony zamawiałam, bo chciałam przede wszystkim kokon, a na tamtej stronie nie mieli. Przy okazji zrobiłam większe zakupya Otulacz 59zl, No tak myśle ze to będzie coś takiego
znalazłam taki na Allegro, ale mi nie odpisali, Wiec szukałam gdzie indziej
Zobacz załącznik 869935
No najważniejsze to mieć taki układ żeby wam pasowało [emoji14][emoji14]Nie trzymam go na smyczy więc nie ma z czego się zrywać [emoji16]
Jesteśmy tyle kilometrów od siebie wiec czasem myślenie jest inne. Ale piątek, sobotę i niedzielę spędza z kolegami przy grillu, piwie itp. czasem są o to kłótnie ale to zależy od sytuacji i jego zachowania. Ale bez przesady. Nie trzymam go pod butem
Oboje się znamy, rozumiemy i szanujemy swoje za i przeciw. A to najważniejszenie mamy z tym problemu. Jeśli bym powiedziała , że nie chce żeby było jakiekolwiek pępkowe to pewnie by się zgodził. Bo ważniejsze jest dla niego żebym była spokojna i dziecko niż impreza. Ale skoro nocy i tak ze mną nie spędzi to niech posiedzi z rodziną przy wódce i oblewa zdrowie naszej małej
![]()
Ooo nie, czyli i Ciebie nie ominęłoJa w ogóle zauważyłam na piersiach po boku, że mam rozstępy [emoji107]
Oj nie wiem. Ale czemu chcesz usuwać? Oliwia powiedz nam trochę co tam u Ciebiedziewczyny mam pytanie nie dzieciowe , jak usuwa sie konto bb lub do kogo mozna napisac w tej sprawie ?
Mój nie chce naspraszac kolegów. Woli z rodziną. Mój brat, szwagierka, siostra z szwagier, pewnie mama, jego tata, kuzyni. Najbliższa rodzinaNo i spoko[emoji16] u nas pewnie będzie męska część rodziny i koledzy[emoji16]
Nam na szkole rodzenia mówili (z resztą ja już wcześniej tak robiłam) żeby kartę ciąży mieć zawsze przy sobie. Nawet jak się wychodzi na 15 min do sklepu. Bo to jest najważniejszy dokument w razie gdyby coś się wydarzyło poza domem.Mi przytulniej z firankami
A tam, prac i prasować to przecież nie co chwilę [emoji14] najgorzej będę miała w salonie. 4m
Myślałam o tym. Ale jak to bym mogła sprawdzić. Jadę na IP i proszę o zrobienie ktg ? To pewnie mnie odrazu poloza, znając ten szpital. A pozatym skurczy jest z 3/4 dziennie. To też bym raczej nie ucelowala kiedy się pojawi żeby szybko go sprawdzić pod ktg. A sądzę, że jak coś by się miało rozkręcić to było by ich więcej w ciągu dnia. A to są tylko przepowiadające. Mam nadzieje. Bo jutro zaczynam dopiero 36tydzien.
Jak w Simsach
Szkoda jak by się zgubiła ta karta ..
Ja mam swoją w teczce razem z posegregowanymi osobno wynikami badań, badań USG prenatalnych, zdjęciami itp. I teczka nie duża ale zawsze leży w jednym miejscu. Kartę bym pewnie też gubiła non stop bo mała.
Jak nie znajdziesz to pewnie głowy ci nikt nie urwie. Przepiszą z wyników spowrotem wszystko do karty. Jedynie wagi czy ciśnienia twojego nie będzie lub wpisane tak mniej więcej.
Mnie lekarz od początku kazał też nosić ją przy sobie i zawsze mam ją w torebce[emoji16]Nam na szkole rodzenia mówili (z resztą ja już wcześniej tak robiłam) żeby kartę ciąży mieć zawsze przy sobie. Nawet jak się wychodzi na 15 min do sklepu. Bo to jest najważniejszy dokument w razie gdyby coś się wydarzyło poza domem.
Ma kolegów.A mówisz z rodziną .. on nie ma kolegów ? Czy po prostu na jakiś inny dzień planuje opic sytuację ? [emoji23][emoji23]
Mnie się to wydaje symboliczne .. nie chodzi zeby iść na dyskotekę i dobrze się bawić.. ale wiem że mój będzie chciał spotkać się z kolegami, wypić pewnie piwko za małego pochwalić się zdjęciami i poopowiadać wrażenia z porodówki [emoji23] ostatnio właśnie jak był na tym kawalerskim to zgadal się z chłopakiem co ma dziecko i sobie rozmawiali pół wyjazdu o ciąży i dzieciach i potem mi opowiadał jakieś dziwne rzeczy [emoji23][emoji23]
Ja myśle, ze to zdrowe podejścieNie trzymam go na smyczy więc nie ma z czego się zrywać [emoji16]
Jesteśmy tyle kilometrów od siebie wiec czasem myślenie jest inne. Ale piątek, sobotę i niedzielę spędza z kolegami przy grillu, piwie itp. czasem są o to kłótnie ale to zależy od sytuacji i jego zachowania. Ale bez przesady. Nie trzymam go pod butem
Oboje się znamy, rozumiemy i szanujemy swoje za i przeciw. A to najważniejszenie mamy z tym problemu. Jeśli bym powiedziała , że nie chce żeby było jakiekolwiek pępkowe to pewnie by się zgodził. Bo ważniejsze jest dla niego żebym była spokojna i dziecko niż impreza. Ale skoro nocy i tak ze mną nie spędzi to niech posiedzi z rodziną przy wódce i oblewa zdrowie naszej małej
![]()