reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
No zwykle facet opija jak kobieta urodzi i jest w szpitalu. Wiadomo że jak urodzisz np o 20tej to tego samego dnia raczej nie da rady. Mój jak byłam w szpitalu to pil codziennie wieczorami-tylko ekipa się zmieniała, raz kumple z osiedla, raz z moim ojcem, raz z kumplami z pracy itd ;) Ale na wyjście zawsze dom uporzadkowal tylko zdjęcia mi pokazywał jak ostro było;) teraz jak pierwszy syn to już w ogóle balet na całego pewnie. Ale tylko w domu. Żadnych wyjść na miasto. No i w ciągu dnia był u mnie :)

To jeszcze dodam że w trakcie zapisu urządzenie robi przerwy jakby swirowalo albo jakby maluchowi coś nie tak było. Nigdy Nie wiedzialam co to ale teraz mój gin mi wyjaśnił że to jakieś akceleracje. Są w pełni prawidłowe i świadczą o dobrostanie plodu ;)
Ktg swiruje jak maleństwo mocno szaleje i wtedy cichnie wszystko a jak wypycha nóżkami te żelowe przylepce to zawału wnet dostałam bo urządzenie zaczęło dziwnie piszczec ale położna poprawiła pasy i ok;)

Sulechow mam blisko :D bralismy rok temu wode z brzozy od goscia z Sulechowa :D
Jeszcze mi konta nie usunęli i moge jeszcze pisać :D
Mojego męża siostra mieszka w Sulechowie , mąż ma tam rodzinę od strony ojca :D mieliśmy tam jechać w czerwcu ale nie dalabym rady jechać przez pół Polski tam :D

reklama
Do góry