E
Ewka34
Gość
Hyhyhy moj tak mowil do mnie.. "ale jest ciebie duuuuzzoooooo... "[emoji23] wlasnie jak ten hipek do gloriiNie kojarze ale wcale bym się nie zdziwiła jakby mój mezulek tak skomentował.. [emoji4][emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hyhyhy moj tak mowil do mnie.. "ale jest ciebie duuuuzzoooooo... "[emoji23] wlasnie jak ten hipek do gloriiNie kojarze ale wcale bym się nie zdziwiła jakby mój mezulek tak skomentował.. [emoji4][emoji4]
Ja mam na ogrodkuZanim zdazylam wrzucic zdjecie zjadlam wszystkiea co tam, narobie Wam ochoty
Zobacz załącznik 870027
Jprd.. co za idiotki.. :/ ale mloda wie ze mama nie klamie :* zobaczysz.. ona juz kuma ze te dwie sa beznadziejne..No u mnie ostatnio mądra teściowa że swoją córeczka wypaliły z tekstem do mojej córkicyt:"Ola a co zrobisz jak Iga będzie od Ciebie ładniejsza " no brak słów kretynki i tyle od razu powiedziałam Olu dla mamusi obydwie będzie najpiękniejsze to mnie przytulila a im powiedziałam że nie życzę sobie takich tekstów do dziecka bo nastawia go to negatywnie do jeszcze nienarodzonego dziecka to obrazone co zza głupie baby
Ja w warzywniakuJa mam na ogrodku![]()
A nie 33+4? bo ja dzisiaj mam dopiero 34+1 a ja mam w aplikacji wpisany termin 2 sierpnia a ty mówiłaś że masz wpisany chyba 5 czy 6 sierpnia [emoji16]
Ja się boje wchodzić na wagęCzy Wy tez przybieracie tetaz okolo 0,4- 0,5 kg na tydzien?:/ kurczę tak dobrze się trzymałam, a w tym trzecim trymestrze idzie jak burza. Co prawda +8kg od początku, ale przeraża mnie to![]()
Zawsze cosJa w warzywniaku![]()
A sugerujesz się w jakiś sposób tą datą z USG ? Bo mi wychodzi na 8 dni wcześniej. To mam patrzeć , że skoro według om ciaza jest donoszona 7lipca , to według USG 30 czerwca ?Termin u mnie jest ruchomy bo z USG. Wychodził też na koniec lipca, więc ciężko określić kiedy będzie poród, ale licząc od daty miesiączki to 33+5
Ja się boje wchodzić na wagę![]()
Z usg sie teraz non stop zmienia :/ a gin tez liczy mi z OM :/A sugerujesz się w jakiś sposób tą datą z USG ? Bo mi wychodzi na 8 dni wcześniej. To mam patrzeć , że skoro według om ciaza jest donoszona 7lipca , to według USG 30 czerwca ?Bo tak to po co w ogóle wpisują datę z USG. Skoro i tak zwracają uwagę na om :/