Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O mniaaam, poprosze kurieremDzień dobry Dziewczęta.
Wczoraj rzuciłam się na robienie tarty dla mamy na imieniny i kilka babeczek na dzień ojca dla teścia. Wszystko domoweTrochę smaku wam narobię.
Zobacz załącznik 870166
Ja mam już porobione badania do porodu oprócz tego wymazu gbsJeeeju, ja bym już na Twoim miejscu poszła na odpoczynek [emoji85]
Bo jeszcze tfu tfu w pracy zaczniesz rodzic [emoji28]
Ja w poniedziałek mam zaczęty 35 tyg i spytam o WSZYSTKIE już niezbędne najważniejsze badania, które trzeba i muszę i mieć do porodu później i porobie. Do 15-20 lipca zdążę.
Kurczę, ale to już blisko [emoji847][emoji847][emoji847][emoji847]
No czyli się zgadza z tym co ja mówięJa mam 5 sierpnia i mam dziś 33+ 6, wiec jutro zaczynam już 35 tydzień.
Dobrze że już koniec prawie bo jakby tak było od początku to chyba bym musiała zmienić ginNo twoja gin z moim chyba podobni sa![]()
Założ sobie 2 konta jak najbardziej na 2 córeczki [emoji16]Dzień doberekMilutko dzisiaj na dworze, zimno, mokro... kawka lepiej smakuje. Tylko syn mi się starszy pochrował i mam nadzieję, że nie złapię od niego jakiegoś paskudztwa.
Ja eksperymentowałam z pieluszkami (i kremikami) jak Jasio był maleńki, bo po prostu, po operacji, miał mega kwaśne kupki. I wyszło mi, że najlepsze są Pampers i Dada, akurat dla niegoAle to było 5 lat temu i dzisiaj te same pieluszki mogą być do dupy [emoji14]
To teraz rozumiem dlaczego przy porodzie z Jankiem dostałam antybiotyk... Myślałam, że to przez długo odchodzące wody, ale też i o ten GBS chodziło, bo mi wtedy gin nie zrobił tego badania. Teraz będę miała je, bo na poprzedniej wizycie mnie poskrobał.
A co do badań potrzebnych do szpitala, to wszystko jest wpisane w tę książeczką, którą nosimy ze sobą (ja dodatkowo mam na niej napisany numer pierwszego kontaktu, w razie wu).
PowoliJa patrzę na słoiczki,bo te terminy, to są różne wszędzie, np. w Niemczech banany były od 6mca, a w PL od 10, nie wiem jak jest dzisiaj. I zaczynam od ok 4 mca, marcheweczka, a potem jak leci po kolei
Patrzcie Ją jaka cwaniara
Ja to w ogóle powinnam sobie też dwa założyć, po jednym na każdą pannę
Dużo też zależy od długości cyklu, zrób sobie test: wpisz tę samą datę OM i machnij cykl 28 i 30, a zobaczysz różnicę.
Mniaaaaaam [emoji7] jak ja uwielbiam ciasta właśnie z takimi owocami [emoji7]Dzień dobry Dziewczęta.
Wczoraj rzuciłam się na robienie tarty dla mamy na imieniny i kilka babeczek na dzień ojca dla teścia. Wszystko domoweTrochę smaku wam narobię.
Zobacz załącznik 870166
Ja nigdy takiej tarty nie jadłam [emoji26]Mniaaaaaam [emoji7] jak ja uwielbiam ciasta właśnie z takimi owocami [emoji7]
Bardzo lubię tarty [emoji16] i fajnie się je robi[emoji16]Ja nigdy takiej tarty nie jadłam [emoji26]
A wygląda jak ciasto marzenie
Fajnie ? Mi się zawsze wydawało że to kupa roboty i nigdy nie robiłam..Bardzo lubię tarty [emoji16] i fajnie się je robi[emoji16]