Maljan
Fanka BB :)
Tą małą paczkę z rossmana właśnie, to chyba są 22 sztIle sztuk pieluszek bierzecie do szpitala ?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tą małą paczkę z rossmana właśnie, to chyba są 22 sztIle sztuk pieluszek bierzecie do szpitala ?![]()
Nie da się zmienić. Musisz założyć nowe konto [emoji14]Dziewczyny gdzie się zmienia termin porodu w karcie Rossman ?![]()
No właśnie. Bo też nie chcę nabrać jak głupek. Chyba jedną paczkę zostawię w domu. Jeszcze zobaczę, jak mi rożek się nie zmieści to pieluchy zostająDziennie spokojnie idzie 7-8 szt. Zależy od dzieciaczka. Zależy ile dni będziesz w szpitalu. Teoretycznie zawsze chłopak może Ci dowieźć pampersyżeby nie wozić do szpitala i potem w razie czego spowrotem do domu jak będzie większa ilość
Sprawdź sobie wózek, bo u mnie np się reguluje ten zagłówek i nie trzeba już klinaTen klin też bym musiała jeszcze zamówić. Do wózka też. Hmmm![]()
Nie martw się. Obejrzą Cię, będziesz wiedziała na czym stoisz. Dzidziuś poza brzuszkiem już na pewno da sobie radę :* tylko nie panikuj :*Spoko ,narazie czekam na niego,mam stresa..
To może jedź na IP sprawdzić czy to nie wody...Dziewczyny.. wlasnie nie zdarzylam do ubikacji (jedyneczka niby)ale cos za duzo tego poszlo.. bo jak juz zdjelam mokre spodnie to luchnelo do ubikacji ,nie tak jak zwykle siadam na kibelek i leci.. cholera.. a z kolei nie bylo to tak jak 14 lat temu chyba.. wystraszylam sie serio.. :/
Na szkole rodzenia mówili, że jak w terminie odejdą wody to jeszcze kilka h można w domu siedzieć, ale jeśli przed terminem to od razu do szpitalaNo wlasnie czulam taki upust dosc spory ,nie jak mocz.. :/ a od kiedy zaczynaja byc bole?
To jedź może taksówkąCholera moj jest w pracy, nie mam jak jechac :/
Zadnych boli nie mam..
Czuje ze nie wiem co robic
Dawaj znać!!Maz sie zwolni i czekam na niego i jedziemy, bo sie wytraszylam serio
Ja bym z wodami nie czekała.. pogotowie albo zadzwoń po kogoś może kto blisko mieszka żeby cię podrzucił. Taxowka w ostateczności ?