reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Próba generalna, widać mój suwaczek?

oar8flw1mdp5ujvp.png

reklama
Ewka a co się działo bo ja jeszcze odczytuje posty :( i nie w temacie .....ok już znalazłam dlaczego :( miejmy nadzieję że będzie dobrze trzymam kciuki mnie od wczoraj dłonie i stopy zaczęły siedzieć a dopiero co w czwartek wyszlysmy:( i podejrzewam cholestaze w poniedziałek zrobię badania na cito prywatnie i zobaczymy co wyjdzie bo jak nie urok to .......a często luteina powoduje że wątroba swiruje a że ja jestem przypadek dziwny zawsze się mnie czepia coś co zwykłych ludzi się nie czepia :( to raczej mam rację....nie stety
Mam nadzieję , że to chwilowy objaw i jednak cholestaza Cię ominie;-*

My już po spacerze od 11;30-14 do Trzęsacza. Teraz odpocząć musiałam i zbieramy się na obiadek, później na plaże tak do 18 poleżeć i pozbieram dla córci duuuzo muszelek i piasku do kulek plastikowych co miałam w nich te pokemony z tych maszyn haha

Coś jej chlusnelo i to mogly być wody. Wiec pojechała sprawdzić do szpitala
No już szybko doczytalam miejmy nadzieję że jeszcze dzidziuś poczeka ja jutro kończę 34 i od poniedziałku 34+1 jeden lekarz mówił że to 34 tydz jak byłam w szpitalu a inny już ze to będzie 35 a ....można się zamotac ją jutro 34+0 i zawsze jak lekarz pyta to mówię np.33+5 to się śmieje;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry