Biedroneczka10
Fanka BB :)
Wiesz co ja myślę że masz nie kliknięty zgodę na otrzymywanie wiadomości w programie rossne. W aplikacji w ustawieniach to się ustawia.No to u mnie jest coś nie także nie dostaje info
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiesz co ja myślę że masz nie kliknięty zgodę na otrzymywanie wiadomości w programie rossne. W aplikacji w ustawieniach to się ustawia.No to u mnie jest coś nie także nie dostaje info
No racja, przecież ludzie kupują takie rzeczyalbo kupić jedną/dwie szafki więcej i schować ? Gdyby się okazało , że w innym mieszkaniu będzie większa kuchnia ?
Tylko szkoda obcinać tej szafki jednej :// a chyba nie da się inaczej na to poradzić..
Tzn uspokoilam sie i tak,boli mnie w miednicy mocno,jak byl obchod to akurat skurcz mialam tam i jej mowie,a ona mi brzuch maca.. :/ zreszta brzuch tez byl twardy.. bol po tych dziwnych wodachAż tak cię boli ? Ale w pochwie czy brzuch ? Tak jak na okres czy inaczej ? I dopiero dzisiaj po odejściu "wód" tak zaczęło boleć ? Czy dopiero w szpitalu .. bo to moze stres. Uspokój się, żeby nie pogorszyć. Jesteś pod dobrą opieką.
No też nie mam innego pomysłu. Jak kupisz więcej szafek i schowasz to później mogą mieć trochę inny odcień, bo te z kuchni będą np lekko wyblaknięte.No racja, przecież ludzie kupują takie rzeczyalbo kupić jedną/dwie szafki więcej i schować ? Gdyby się okazało , że w innym mieszkaniu będzie większa kuchnia ?
Tylko szkoda obcinać tej szafki jednej :// a chyba nie da się inaczej na to poradzić..
O rozwarciu mówimy w momencie kiedy szyjka się otwieraAle to szyjka się rozwiera i wtedy jest rozwarcie?. Czy szyjka nie ma nic do rozwarcia i może być zamknięta ? Bo już zgłupiałam..
Nie mówiłaś nic , że tak mocno Cię kłuje..![]()
A badali Ci wody ? Straciłaś cokolwiek ? Czy to było raczej siku ?Tzn uspokoilam sie i tak,boli mnie w miednicy mocno,jak byl obchod to akurat skurcz mialam tam i jej mowie,a ona mi brzuch maca.. :/ zreszta brzuch tez byl twardy.. bol po tych dziwnych wodach
Ja zamawiam jeden mniejszy. Nie taki na szerokość łóżeczka. To mi wejdzie do wózka i do kinderkrafta-lezaczka jak będę chciała, żeby kilku nie zamawiać![]()
Tak,szyjka sie rozwiera i to jest rozwarcie wtedyAle to szyjka się rozwiera i wtedy jest rozwarcie?. Czy szyjka nie ma nic do rozwarcia i może być zamknięta ? Bo już zgłupiałam..
Nie mówiłaś nic , że tak mocno Cię kłuje..![]()
Twierdzi ze wody sa ok.. dla mnie nie, bo to bylo duzo tego ,to ewidentnie nie byly siki.. wiem jak u mnie siki wygladaja ,a co bylo teraz.. :/A badali Ci wody ? Straciłaś cokolwiek ? Czy to było raczej siku ?
Poproś niech Ci dadzą coś na uspokojenie i rozluźnienie.. bo stres skraca szyjkę. Mierzyli Ci ja w ogóle już ?
Tak,szyjka sie rozwiera i to jest rozwarcie wtedy![]()