Ewka to masz super obiad mój był obrzydliwy jakby z resztek fuj ja jeszcze cukrzyca musiałam sama się żywic bo diety cukrzycowej to oni nie przestrzegają 3 posiłki główne i se radz ale byłam przygotowana
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ewka to masz super obiad mój był obrzydliwy jakby z resztek fuj ja jeszcze cukrzyca musiałam sama się żywic bo diety cukrzycowej to oni nie przestrzegają 3 posiłki główne i se radz ale byłam przygotowana
Obiadek niczego sobie 2 Dania nawet smacznego
Ile trwa takie ktg bo już nie pamiętam? 15 min? Pewnie Ci jeszcze dzisiaj powtórzą. Ciekawe czy już powoli się coś zaczyna..Mialam ktg ,bo mowilam pielegniarce i byl jeden mega wielki skurcz zapisanytaki do 70... reszta 20-35 ,moze sie cos szykuje ? Co mowicie?
Nie glaszcze, mialam 30 minut ktg terazIle trwa takie ktg bo już nie pamiętam? 15 min? Pewnie Ci jeszcze dzisiaj powtórzą. Ciekawe czy już powoli się coś zaczyna..
Nie głaszcz brzuszka żeby nie wzmagać skurczy ☺
U nas jest przy chipsach na przeciw wodyOoo nie wiedziałam o takim, a uwielbiam ten z kinagdzie on w lidlu leży?
Jak na szpital to dobrze wygląda!
Mialam ktg ,bo mowilam pielegniarce i byl jeden mega wielki skurcz zapisanytaki do 70... reszta 20-35 ,moze sie cos szykuje ? Co mowicie?
Ogólnie spoko. Bo tych skoków po120-130 nie było dużo i przede wszystkim nie były długotrwałe. Najprawdopodobniej to przez moją anemie. Jutro mam mieć zakładanego holtera EKG. Ale do leków też nie bardzo się kwalifikuje bo mam niskie ciśnienie. A leki obniżające tętno też jeszcze dodatkowo obniżają ciśnienie.KatiNails co Ci powiedział lek. Na twoje skoki tętna? Nie daje rady was na bierzaco czytać taką produkcja postów ze nie wyrabiam.