E
Ewka34
Gość
Nie to skurczeTętno dzidziusia 29??????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie to skurczeTętno dzidziusia 29??????
Boże bo tam na zielono pisze tętno i zielone 29 [emoji23][emoji33] mało na zawał nie padłam [emoji23]Nie to skurcze![]()
Hyhyhy, tetno ma ponad 118 ale tak jakby spala sobie i sie czasem ruszalaBoże bo tam na zielono pisze tętno i zielone 29 [emoji23][emoji33] mało na zawał nie padłam [emoji23]
Ja to w szpitalu miałam na starych sprzętach robione ktg cztery lata temu [emoji23] także ten [emoji23]
HejkaHej dziewczyny.. dzis nawet nocke przespalam.. nie boli mnie nic.. wiec moze mnie wypuszcza jutro do domu z zaleceniami.. zobaczymytwardnieje mi brzuch tylko.. takze jak cos bede pewnie lezec ,nawet za sprzatanie sie nie wezme ,nie chce byc w szpitalu
skurczy w nocy nie bylo
![]()
I cale ktg takie?Zobacz załącznik 870704 moje ktg teraz..
Trzymam kciuki! Może akurat postanowią tak i cię wypuszczą[emoji16]Hej dziewczyny.. dzis nawet nocke przespalam.. nie boli mnie nic.. wiec moze mnie wypuszcza jutro do domu z zaleceniami.. zobaczymytwardnieje mi brzuch tylko.. takze jak cos bede pewnie lezec ,nawet za sprzatanie sie nie wezme ,nie chce byc w szpitalu
skurczy w nocy nie bylo
![]()
Hej dziewczyny.. dzis nawet nocke przespalam.. nie boli mnie nic.. wiec moze mnie wypuszcza jutro do domu z zaleceniami.. zobaczymytwardnieje mi brzuch tylko.. takze jak cos bede pewnie lezec ,nawet za sprzatanie sie nie wezme ,nie chce byc w szpitalu
skurczy w nocy nie bylo
![]()
Nie, jeden skurcz byl powyzej 40 a drugi powyzej 30 i ogolnie reszta taka jak na fotce..I cale ktg takie?o ktorej beda Cie badac?
Niom.. byle do przoduDobrze, że juz lepiej
Byle do przodu ;*