Doustne lepiej podobno dzialaBo co ma byc to bedzie.. :*nie stresuje sie
jestem w szpitalu.. narazie nic mnie nie boli.. a powiedzcie mi czemu dali mi doustna luteine zamiast dopochwowej ? To dziala nadal na szyjke?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Doustne lepiej podobno dzialaBo co ma byc to bedzie.. :*nie stresuje sie
jestem w szpitalu.. narazie nic mnie nie boli.. a powiedzcie mi czemu dali mi doustna luteine zamiast dopochwowej ? To dziala nadal na szyjke?
Hm ja słyszałam że gorzej się wchłania niz dopochwowe [emoji4] dlatego większość ma jednak dopochwową wersjeDoustne lepiej podobno dziala
To są skurcze tętno na czerwonoTętno dzidziusia 29??????
I cale ktg takie?o ktorej beda Cie badac?
Nie, jeden skurcz byl powyzej 40 a drugi powyzej 30 i ogolnie reszta taka jak na fotce..![]()
A to co lekarz to inaczej gadaHm ja słyszałam że gorzej się wchłania niz dopochwowe [emoji4] dlatego większość ma jednak dopochwową wersje![]()
Ja tak, jak ty usłyszałam od lekarza. Zresztą wszędzie można wyczytać, że dopochwowo lepiej i szybciej się wchłania. Wydaje się to logiczne..[emoji16] Na dole jesteśmy lepiej ukrwione[emoji16] i jest większa powierzchnia wchłanianiaHm ja słyszałam że gorzej się wchłania niz dopochwowe [emoji4] dlatego większość ma jednak dopochwową wersje![]()
To superHej dziewczyny.. dzis nawet nocke przespalam.. nie boli mnie nic.. wiec moze mnie wypuszcza jutro do domu z zaleceniami.. zobaczymytwardnieje mi brzuch tylko.. takze jak cos bede pewnie lezec ,nawet za sprzatanie sie nie wezme ,nie chce byc w szpitalu
skurczy w nocy nie bylo
![]()