kasiak85
Fanka BB :)
Co się stało?No ja to jadę na urlop do szpitalawłaśnie czekam na szwagierkę ma mnie odtransportowac
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co się stało?No ja to jadę na urlop do szpitalawłaśnie czekam na szwagierkę ma mnie odtransportowac
No ja to jadę na urlop do szpitalawłaśnie czekam na szwagierkę ma mnie odtransportowac
Przerąbane tak czekać długo pewnie się denerwuje, czeka a tu nic.U mnie jest dziewczyna 42 tydz.. zero skurczy, zalozyli jej cewnik rozpierajacy zamiast oksy.. moze cos sie bedzie dzialobo biedna juz wkurzona chodzi.. a jutro druga mamiec zakladane to..
Teraz jest zadowolona bo czuje ze sie rozszerza i ma nadzieje ze urodzi juzPrzerąbane tak czekać długo pewnie się denerwuje, czeka a tu nic.
U mnie jest dziewczyna 42 tydz.. zero skurczy, zalozyli jej cewnik rozpierajacy zamiast oksy.. moze cos sie bedzie dzialobo biedna juz wkurzona chodzi.. a jutro druga mamiec zakladane to..
Ale fajnieW czwartek jedziemy na zlot samochodów na 3dni Wawrzkowizna k. Bełchatowa, potem zajedziemy do Częstochowy i Wrocławia 2-3dni. W drodze powrotnej chcemy zajechać do mojej kuzynki k. Łodzi na 2dni. Wyprowadziła się tam rok temu po ślubie do męża. Tylko tą Wawrzkowiznę mamy zarezerwowana, zapłaconą a reszt to taki spontan gdzie zajedziemy tam się zatrzymamy i wynajmiemy hotel.
No ona sie wkurzala wlasnie.. powiedzieli jej ze jak dzis to nie zadziala to jutro oksyTo jakbym widziala siebie 5 lat temu haha
Też mi to zalozyli i nic nie dalo:/ bylam wściekła, nie moglam się juz doczekać a do tego wygladalam jak balon, który za chwile pęknie hahaha
Termin mialam na 28.10 a urodzilam 11.11 masakra![]()
Nie dziwie się, że wkurzonaU mnie jest dziewczyna 42 tydz.. zero skurczy, zalozyli jej cewnik rozpierajacy zamiast oksy.. moze cos sie bedzie dzialobo biedna juz wkurzona chodzi.. a jutro druga mamiec zakladane to..