• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ale to nie musisz mieć, ja mogę jak coś zamówić dla Ciebie. Albo założyłabys konto na chwilkę. :) jasne już wysyłam jak to wyglada.

Zobacz załącznik 870790To tak mniej więcej wyglada, ale wiaodmo są różne wzory ;)
Jeju dziewczyny wy tyle tego macie jakieś wkładki kocyki śpiworki .. ja nie ogarniam nawet co jest co .. i teraz nie wiem czy to wszystko jest potrzebne i ja jestem w tyle czy wy kupujecie jakieś dodatkowe rzeczy bez których się obejde

Jeju dziewczyny wy tyle tego macie jakieś wkładki kocyki śpiworki .. ja nie ogarniam nawet co jest co .. i teraz nie wiem czy to wszystko jest potrzebne i ja jestem w tyle czy wy kupujecie jakieś dodatkowe rzeczy bez których się obejde

Nie ni luzik ;) kwestia podejścia, ja po prostu uważam, że kokon i rożek to na bank się przyda. Wkładka taka z poduszka do wózka również, bo będzie miało wygodniej i tez ładniej hah ;) także bez tego można się obyć, ale skoro już mogę wydać i sprawić sobie przyjemność to czemu nie :D

Te wszystkie nowe wynalazki pięknie wyglądają, fajne gadzety;) ale ja przy pierwszym dziecku obeszlam się bez tego, teraz też zamierzam. Przecież te motylki to na chwilę jest;) szkoda kasy...wolę dołożyć do szczepionki na rotawirusy:) wiadomo, jakby to było moje pierwsze dziecko to bym też szalala;) ale doświadczeniem odzywa się chyba rozsądek...

Ja też nie mam żadnych wkładek.. poduszek antywstrząsowych.. motylków itp .. :D przy synku też nie miałam takich gadżetów dla mnie to zbędne , spokojnie można się obyć bez takich rzeczy :)

Nie ni luzik ;) kwestia podejścia, ja po prostu uważam, że kokon i rożek to na bank się przyda. Wkładka taka z poduszka do wózka również, bo będzie miało wygodniej i tez ładniej hah ;) także bez tego można się obyć, ale skoro już mogę wydać i sprawić sobie przyjemność to czemu nie :D
No właśnie, chyba że mamy ochotę sobie sprawiać przyjemnosc:D ja w końcu wzięłam drozszy organizer na łóżeczko i ochraniacz,żeby na codzień nacieszyć wzrok:D

Te wszystkie nowe wynalazki pięknie wyglądają, fajne gadzety;) ale ja przy pierwszym dziecku obeszlam się bez tego, teraz też zamierzam. Przecież te motylki to na chwilę jest;) szkoda kasy...wolę dołożyć do szczepionki na rotawirusy:) wiadomo, jakby to było moje pierwsze dziecko to bym też szalala;) ale doświadczeniem odzywa się chyba rozsądek...

Wiadomo ;) ale tak jak piszesz pierwsze dziecko rodzi się tylko raz, a jak jeszcze ma się na luzie fundusze dodatkowe i można wydać łącznie te 500 zł więcej na wyprawkę właśnie na takie „duperele” to czemu nie :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry