oliwiapatrycja
Fanka BB :)
To 2 lipca by już ważyła ok 3 kg ?Moja na tydzień przybiera 200ciekawe jaka waga będzie za tydzień. Jeśli w ciągu 4 tygodni by przybierała dalej 200 to waga by była ok. 3kg
chociaż ja obstawiam 3100
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To 2 lipca by już ważyła ok 3 kg ?Moja na tydzień przybiera 200ciekawe jaka waga będzie za tydzień. Jeśli w ciągu 4 tygodni by przybierała dalej 200 to waga by była ok. 3kg
chociaż ja obstawiam 3100
![]()
Ja zawsze spałam mało[emoji16] północ to była u mnie standardowa godzina pójścia spać [emoji4] Do pracy wstawałam 5.40, bo o 6.30 zaczynałam[emoji4]Ja spie później do 10-12 ale wolałabym iść spać wcześniejbo kurcze odliczam dni, żeby minęły jak najszybciej do piątku a sama przedłużam bo spać mi się nie chce [emoji16]
Ze spaniem przed ciążą i po , jest jak podczas chodzenia do szkoły. W tygodniu byśmy pospali a w weekend o 7 wyspani![]()
Pewnie tak będzieA w dzień zmęczona ?
A może sobie to wmowilysmy [emoji23]
To 2 lipca by już ważyła ok 3 kg ?To wtedy będziesz już mieć 37 tydzień skończony czyli 38 i już wtedy teoretycznie możesz rodzić i mala już będzie bezpieczna ?
![]()
Ale to już tylko 4 dni i prawie 37 czyli już 38Nieeee. Będę miała 36+2 [emoji23]
Jeszcze nie haha
Ja zawsze spałam mało[emoji16] północ to była u mnie standardowa godzina pójścia spać [emoji4] Do pracy wstawałam 5.40, bo o 6.30 zaczynałam[emoji4]
Na początku ciąży więcej spałam, ale to organizm się domagał [emoji16] Myślałam, że potrwa to dłużej[emoji4]
Oo widzisz, to dziwne, bo musiałaby przybierać tylko 100g tygodniowo![]()
To jak urodzę muszę też być na bierzaco, nie będę spała całymi nocami a będę wyspana mimo to hahaPewnie tak będzieteraz siedzę spac sie nie chce a jutro nie przytomna nie do życia plus do tego pochmurna pogoda to już wogole ..
A może forum tak pobudza że spac się nie chce![]()
@miloscwczasachpopkultury a mierzył Ci w ogóle lekarz dzisiaj szyjkę? Bo nie wiem czy pisałaś![]()
Ale to już tylko 4 dni i prawie 37 czyli już 38![]()