• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja jeżdżę zarówno komunikacja miejska jak samochodem. Po córkę do przedszkola nawet wolę autobusem bo to w samym centrum to korki są a ten czas to też właśnie czas na rozmowy.
Z wózkiem też jeździłam komunikacja miejska i w sumie jedyne zle doświadczenia to wysokie tramwaje gdzie trzeba wnieść wózek ale zawsze ktoś pomógł. Teraz już prawie wszystkie niskopodłogowe więc nie ma problemu.
Napewno będę jeździć po córkę autobusem z Młodym w chuście.

reklama
Ja dziś jakos nie bardzo się czuje, wczoraj nie robiłam nic, a dziś w nocy się budziłam, bo brzuch mi się spinał jakby :/ wstałam to czułam mega kucia w kroku, ból podbrzusZa podobnie jak pisaliście, ze na okres i jeszcze żołądek mnie boli, może mała tak leży, ze coś tam uciska :(

Ja dziś jakos nie bardzo się czuje, wczoraj nie robiłam nic, a dziś w nocy się budziłam, bo brzuch mi się spinał jakby :/ wstałam to czułam mega kucia w kroku, ból podbrzusZa podobnie jak pisaliście, ze na okres i jeszcze żołądek mnie boli, może mała tak leży, ze coś tam uciska :(

Teraz chyba coraz gorzej się będziemy czuły..mnie wczoraj ta głowa tak bardzo bolała...dziś też czuję trochę, ja wczoraj jak się kładłam to miałam takie jakby kłucia w pochwie, i miałam uczucie jakby mały uciskał mi na pęcherz :( dziś już od rana imprezkę robi w brzuszku :)

Hej dziewczyny.. dzis raczej nie wyjde bo musza zejsc z magnezu dozylnego na zwykly tabletkowy, a jestem jeszcze podpieta pod kroplowe ;) ktg ok, zero skurczy i twardnien,mala szaleje w brzuchu jak moze :D ciekawi mnie czy bede miec badanie,chce wiedziec co z szyjka ,czy sie skraca ,czy rozwarta ,czy rozwarcie postepuje ,czy cos.. zobaczymy pozniej :) chociaz widze ze brzuch mam dosc nisko juz.. a moze mala mi sie rak ulozyla ;)

super, że coraz lepiej się czujesz ;) może jutro Was wypiszą do domu:)

@klaudiaa975 takie wczesne wstawianie to kwestia przyzwyczajenia[emoji16] potem z pracy wychodziłam najpóźniej o 15, więc miałam pół dnia dla siebie[emoji16]

@karkula309 dobrze, że nie jestem sama z tym węchem[emoji23][emoji8]
Taki twój smaczek, czyli jakby to powiedział mój mąż, "chleb z tłustym ", kupisz w słoiku w Biedrze[emoji16] Nazywa się to mięsiwo bodajże. Ma bardzo dobry skład[emoji16] Wiem, bo wczoraj mi mój M jechał po to[emoji23][emoji23] Na roczku w niedziele, było takie robione i jak nigdy, przenigdy tego nie jadłam, to wczoraj zjadłam cały słoik [emoji23]

A co łóżka... odkąd kupiliśmy sobie z miesiąc temu łóżko do sypialni, to całkiem inne życie[emoji16] i materac jest wspaniały[emoji16] Miałam wcześniej łóżko stare na szerokość 140cm, teraz mamy 180x200 i jest cudnie[emoji7] Fakt, że tylko łóżeczko się mieści obok, ale trudno[emoji23][emoji16]

@Ewka34 obyś szybciutko wyszła[emoji8] Tylko bez tych wszystkich infekcji i ekscesów[emoji16]

@klaudiaa975 takie wczesne wstawianie to kwestia przyzwyczajenia[emoji16] potem z pracy wychodziłam najpóźniej o 15, więc miałam pół dnia dla siebie[emoji16]

Taki twój smaczek, czyli jakby to powiedział mój mąż, "chleb z tłustym ", kupisz w słoiku w Biedrze[emoji16] Nazywa się to mięsiwo bodajże. Ma bardzo dobry skład[emoji16] Wiem, bo wczoraj mi mój M jechał po to[emoji23][emoji23] Na roczku w niedziele, było takie robione i jak nigdy, przenigdy tego nie jadłam, to wczoraj zjadłam cały słoik [emoji23]

A co łóżka... odkąd kupiliśmy sobie z miesiąc temu łóżko do sypialni, to całkiem inne życie[emoji16] i materac jest wspaniały[emoji16] Miałam wcześniej łóżko stare na szerokość 140cm, teraz mamy 180x200 i jest cudnie[emoji7] Fakt, że tylko łóżeczko się mieści obok, ale trudno[emoji23][emoji16]

@Ewka34 obyś szybciutko wyszła[emoji8] Tylko bez tych wszystkich infekcji i ekscesów[emoji16]
Dzieki kochana ❤ infekcje moge leczyc w domku,a i tak pewnie u gina bede co tydzien.. ;)

reklama

Dobry pomysł z tym mięsiwem.. czuje że mąż dzisiaj wyląduje w Biedronce [emoji23][emoji23]
Co do łóżka to też mam 140 a w nowej sypialni chcemy już 180 :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry