Thisjuss
Moderatorka
Parówki z nutella?To mi się dziś wymarzyło na kolacje ;-) niezbyt zdrowo, ale zachcianka to zachcianka ;-)![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na D5503 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Parówki z nutella?To mi się dziś wymarzyło na kolacje ;-) niezbyt zdrowo, ale zachcianka to zachcianka ;-)![]()
To ja przez te nudności schudłam tak że mam mniejszy brzuch niż przed ciążą... Masakra. A też druga ciąża.Pralinka92 pocieszę Cię - ja jak byłam w pierwszej ciaży to do 7 miesiąca miałam prawie niewidoczny brzuszek. Niestety w drugiej jest zupełnie inaczej - moja siostra mnie uprzedzała, ale nie chciałam wierzyć, że już na początku będę musiała się zaopatrzyć w odzież ciążową - jakaś masakra. Dziwne jest tylko to, że na wadze nie przybyło a w dżinsach już mi nie wygodnie i brzuszek lekko odstający. Dzisiaj korzystając z okazji wyjazdu do Wrocławia kupiłam w h&m getry i nawet fajne ciązowe dżinsy rurki z dziurami [emoji108]
![]()
![]()
Monia_I, na pewno ci się uda! I to być może całkiem niedługo - tego ci życzymy z całego serca!Dziewczyny ja sie z Wami żegnam a Wam wszystkim zycze zebyscie w sierpniu tulily swoje maleństwa ,ciazy bez żadnych problemów. Mi się jeszcze moze kiedys uda wierzę w to. Milo tu z wami bylo Dziękuję za wszystko za kciuki i slowa wsparcia.
[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]To mi się dziś wymarzyło na kolacje ;-) niezbyt zdrowo, ale zachcianka to zachcianka ;-)![]()