oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Zgrabnie wyglądaszU nas 39 dni [emoji5] a brzuszek super. U nas tez już rośnie jak na drożdżach Zobacz załącznik 871071
Już może tak dużo nie urośnie.. może w połowie lipca będziemy rodzić to już nie dużo zostało
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zgrabnie wyglądaszU nas 39 dni [emoji5] a brzuszek super. U nas tez już rośnie jak na drożdżach Zobacz załącznik 871071
No to super teraz tylko leżeć i pachniećJestem w domku.. szyjka 1.5 cm rozwarcie 1 cm.. zalecenia luteina pod jezyk,globulki dopochwowe i aspargin .. tak szybko ucieklam ze szpitala ze szok hyhy.. recepty nie byly gotowe,zwolnienie i wypis itd to maz je odbierze po 20,wypis w czwartek do odbioru.. zwolnienie na miejscu wypisanemam duzo odpoczywac i lezec i nic nie robic
![]()
Dokladnie jak piszesz.. miekka szyjka ,krotka z rozwarciem.. dziecko napiera wiec wole nie chodzic... przeleze te dwa tyg ,dam radeJa ciekawa jestem co u mnie wyszło z tej miękkiej szyjki. Niby się oszczędzam ale wiadomo jak jest.. moja położna mówi że jak miekka szyjka, dziecko coraz większe to w każdej chwili może się rozwarcie zrobić bo szyjka nie wytrzyma .. ale ty jeszcze ze dwa tygodnie , ja żebym trzy wytrzymała i będzie dobrze [emoji8] fajnie że masz te sterydy podane , czułabym się bezpieczniej gdybym miała [emoji39]
Zgrabnie wyglądasz
Już może tak dużo nie urośnie.. może w połowie lipca będziemy rodzić to już nie dużo zostało![]()
Tak@KatiNails chciałam się Ciebie coś spytać może wiesz, czy produkty kozie dostarczają tak samo wapnia jak te krowie? Lekarka dzisiaj zasugerowała żebym odstawiła krowie i kurze ale nie do końca wiem czy powinnam to robić teraz.
Czuje ucisk na miedniceA co się dzieje ?
Jak dobrze , że córka już taka duża to masz oparcie w niej [emoji5]
Dzieki slonceSpokojnie Kochana, osiągniesz. Ja w pierwszej ciąży w tym tygodniu co jesteś miałam rozwarcie na 2 cm i jeszcze praktycznie zero szyjkii urodziłam w 37+5
tylko dużo odpoczywaj
Myślę że jako wielorudka to jeszcze trochę pochodzisz [emoji4] jak się już rodziło to podobno można dłużej chodzić z roZwarciem a po kroploweczkach to różnie z tym bywa [emoji4][emoji4]Dzieki slonceserio odpoczywam
ale mysle ze to 2 - 3 tyg i bedzie po wszystkim
![]()
Mowisz? ZobaczymyMyślę że jako wielorudka to jeszcze trochę pochodzisz [emoji4] jak się już rodziło to podobno można dłużej chodzić z roZwarciem a po kroploweczkach to różnie z tym bywa [emoji4][emoji4]
Ja to z babcia mojego faceta mam dopieroDziękuje [emoji5][emoji56] ja mam wrażenie, że ten brzuch to już nie da rady żeby byl większy hah, nie wyobrażam sobie tego [emoji5]
I tak teściowa jest najlepsza, bo ciagle mówi, że ja to w ogóle nie mam brzuszka, że malutki itd xd
No dokładnie, już tak za 3 tyg mogłybyśmy zaczynać