Wróci to ci gwarantuje ja przytyłam po 16-17 kg i w 2 miesiące ważyłam tyle co przed ciążaJa mam 16 kg na plusie zostalo mi do maxa 2 kg i 60dni ciąży napewno przekroczę mój maxymalny próg wagowy Haha oby wróciła z czasem moja waga z przed ciąży
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wróci to ci gwarantuje ja przytyłam po 16-17 kg i w 2 miesiące ważyłam tyle co przed ciążaJa mam 16 kg na plusie zostalo mi do maxa 2 kg i 60dni ciąży napewno przekroczę mój maxymalny próg wagowy Haha oby wróciła z czasem moja waga z przed ciąży
No komoda, niestety by nam nie weszła[emoji16] A jeszcze trochę tak strategicznie to zrobiliśmy, bo mój mąż na zmiany pracuje i też bite chciałabym to ciągle budzić[emoji39]No no to rozumiem jużu nas tak samo, tylko że do sypialni dajemy zarówno łóżeczko jak i komodę
![]()
No zwykły bardziej by pasował[emoji4]i łapacz snów będzie łatwiej przymocować[emoji4]Dziękuje [emoji847] nie mam ręki do kwiatów, ale coś tam przeżywa u nas hah a lubię właśnie mieć jakieś dekoracje także obowiązkowo
No to pięknie. Ja się o tego storczyka obawiam hah, ale skoro 5 zł kosztował to może się uda go wypielęgnowac żeby tez rósł [emoji5][emoji179]
Ostatnio mój Bartek nad morzem wybrał taki łapacz snów i tak go zamontował koło wejścia, teraz jedynie ten klosz od żarówki do wymiany na jakiś zwykły chyba biały żeby pasowało.
Zobacz załącznik 871111
Też się pochwalę swoim brzucholem,a cou mnie dziś 33+4, +8kg
![]()
Jaki zgdabniutki brzuszekKurde a mowilam wam niedawno ze mam coś mały brzuchja mam teraz 31tydz i 2 dni i strasznie mi szybko rośnie od tygodniaZobacz załącznik 871062 aaa i jeszcze wam się pochwale ze na wadze wybiło 7z przodu
DziekujeSzczuplutka, a brzuszek super piłeczka![]()
No spory sporyKiiinia91, też jestem dziś 31.2 a mój brzuch to wielki w porównaniu.
Nie widaćNie taka chudzinka ...bo już 7 z przodu![]()
Dziekujemiło
z synkiem na tym etapie brzuchol był jeszcze większy. Na wadze 64 kg, mam nadzieję na 66 się zatrzymać.... No ale byłaby dotrwać do bezpiecznego terminu
![]()
Ja dziś zrobiłam sałatkę z ryżu brązowego, kurczak w curry, ogórek korniszon, brokul, kukurydza i obowiązkowo majonezwczoraj galaretki z owocami i bitą śmietaną...A jutro biorę się za pranie rzeczy małej,żeby torby spakować w razie "w"... bo jakieś adhd mi się włączyło i mam nadzieję,że przy tej mojej marnej szyjce rozwarcie się nie robi...