oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Ja też non stop teraz jem.. jedno zjem i jux mysle co zaraz zjesc ..może na porod już zbieramy zapasy żeby mieć siłę ..Szkoda, że ja tak nie mam [emoji16] mój mały 2,5kg a ja jem jak szalona, ciągle coś [emoji16]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też non stop teraz jem.. jedno zjem i jux mysle co zaraz zjesc ..może na porod już zbieramy zapasy żeby mieć siłę ..Szkoda, że ja tak nie mam [emoji16] mój mały 2,5kg a ja jem jak szalona, ciągle coś [emoji16]
Nasz bratanek miał taką samą i bardzo ją lubiłA do mnie przyszedł kurier z karuzela, kupiłam za 80 zł + wysyłka taka karuzele z projektorem od jednej Pani i jest z Fisher Price, ale teraz mam zagadkę jak to złożyć i zamontować na łóżeczko xd Zobacz załącznik 871124
To się przyczepia do boku łóżeczka na tym pasie co wisiHah okiposzukam na Internetach pomocy jak to zamontować, bo niby tylko 3 części, a przerosło to mnie xd jak już zamontuje to wyślę wam zdjęcie jak się prezentuje na łóżeczku, jeszcze tylko materac i komplet do łóżeczka i gotowe :3
Tak będę sobie to tłumaczyć [emoji23]Ja też non stop teraz jem.. jedno zjem i jux mysle co zaraz zjesc ..może na porod już zbieramy zapasy żeby mieć siłę ..![]()
Napewno tak jestTak będę sobie to tłumaczyć [emoji23]
Ja tez mam 160 kontynentalne. Myslalam, ze bedzie tak super jak zobaczylam te 3 materace ale sie okazalo co innego. Moj M jak sie polozy na srodku to robi sie dziura i materace rozjezdzaja sie na boki...My mamy 160 i jest takie nie za duże, nie za małe, chodź większym bym nie pogardziłakiedyś to wg miałam takie marzenie, żeby mieć taki jeden pokoj lozko [emoji173]️ Ze się wchodzi i od razu można się rzucać
![]()
A co to za lozko ? Bo nie wiem o jakie chodziJa tez mam 160 kontynentalne. Myslalam, ze bedzie tak super jak zobaczylam te 3 materace ale sie okazalo co innego. Moj M jak sie polozy na srodku to robi sie dziura i materace rozjezdzaja sie na boki...
To jest granatowy? Podobaja mi sie takie ciemne wozki. Z jakiej firmy?Namowiliscie mnieNasza nowa fura już stoi i czeka [emoji14] Będę ja tylko przykrywać folia, żeby się nie kurzyła
![]()
Zobacz załącznik 871010
Zobacz załącznik 871011
Zobacz załącznik 871012