• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja też myję włosy codziennie. Zawsze po myciu je suszę. Ostatnio umyłam włosy na noc i poszłam spać z mokrymi to rano masakra...wyglądały jakby były tłuste i do tego rozdzielały się na pasma.
Do szpitala nie planuje brać suszarki a jak będę się czuć niekomfortowo to je zwiążę
Haha ja mam tak samo..muszę wysuszyć bo potem włosy nie fajnie wyglądają..najwyżej będzie kucyk i tyle [emoji14]

Ja też mam podczas leżenia te spinania brzucha i bóle. Ale ja tak mam od 32 tygodnia. Nie tylko jak wstaje czy coś robię.
To źle ? Myślałam , że te skurcze przepowiadające to są nawet w spoczynku
Właśnie nie wiem czy źle czy dobrze ;) teraz liczę ruchy bo coś mała nie fika od 5::55 do 7:30 8 razy kopnela później z 2 o 9 trzy więc szału nie ma :( gdzie zawsze fikala po śniadaniu czy piciu zimnym :( poobserwuje i zapytam położna w razie W... lekarzowi zgłosiłam na obchodzie że przez 2 godz 8 ruchów nic nie powiedział czy zle czy dobrze wpisał w kartę i tyle

Dziewczyny dzisiaj jak byłam pobierać krew to w kolejce była dziewczyna co termin ma na za tydzień i powiem Wam że miała brzuch ogromny jak balon i ledwo się ruszała i wyobraźcie sobie że ja przepuściła jedną pani żeby weszła a inna zaczęła aferę robić :O masakra zero jakiś ludzkich uczuć.

Ja dzisiaj robię wielkie pranie przedwyjazdowe. Właśnie odebralam samochód wyczyszczony pięknie:) dawno taki czysty nie był hahaha.

Właśnie nie wiem czy źle czy dobrze ;) teraz liczę ruchy bo coś mała nie fika od 5::55 do 7:30 8 razy kopnela później z 2 o 9 trzy więc szału nie ma :( gdzie zawsze fikala po śniadaniu czy piciu zimnym :( poobserwuje i zapytam położna w razie W... lekarzowi zgłosiłam na obchodzie że przez 2 godz 8 ruchów nic nie powiedział czy zle czy dobrze wpisał w kartę i tyle
8 ruchów przez 2h to dobrze[emoji16] Ja mam liczyć, żeby przez cały dzień było 10 ruchów[emoji16]

reklama
Ja znów w galerii. Wybrałam się synowi po prześcieradło na gumce. Do tego większego łóżeczka.
Jest bez barierki i bałam się że mały spadnie tak się wierci, więc ułożyłam mu duże poduszki pod łóżeczko, ale o dziwo nie fikną.
Koniec końców Mai kupiłam kolejne body ! 62 na długi rękaw. I w Pepco komplet za 15 zł polspiochy i body z krótkim rękawem. Nie wiem na co , ale za tą kasę i takie śliczne.
Jutro jadę do teściowej na kawę. Bo ma wolne. A jadę do Lidla a do niej z Lidla blisko. Trzeba robić dobry grunt żeby potem przyjeżdżała małą się zajmować jak będę chciała szybko do pracy wrócić a ona od października na emeryturze [emoji23]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry