Anulaa88
Fanka BB :)
To jest też pierwsze badanie, które miałam robione po pierwszej stracie. A potem to już na początku ciąży [emoji4]To supera który masz teraz dokładnie tydzień i dzień?
Ja nie wiem co to nawet :/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To jest też pierwsze badanie, które miałam robione po pierwszej stracie. A potem to już na początku ciąży [emoji4]To supera który masz teraz dokładnie tydzień i dzień?
Ja nie wiem co to nawet :/
No mi kazał to zrobic i wyszło dodatnie..ale dziecko rozwija się dobrze, prenatalne wszystkie okU mnie pisze CMV w karcie ciąży. Ale nie miałam robionego
Ja też mam niską hemoglobine dzisiejszy wynik 11,0. Już 3 miesiąc lykam na zmianę sorbifer lub tardyferonO to ładnie , zazdroszczę też bym tak chciała![]()
Po miesiacu stosowania sorbiferu od maja do czerwca z 10.4 poszło na 10.6 to prawie tyle co i nic , teraz jakoś na dniach pójdę na morfologie to zobaczę jak teraz bedzie
Czy może to za krótko na dużą poprawę i potrzeba czasu czy on za słaby dla mnie ..nie mam pojęcia
To też nisko ale i tak więcej jak ja . A wcześniej ile było zanim zaczęłaś te leki brać 3 msc temu ?Ja też mam niską hemoglobine dzisiejszy wynik 11,0. Już 3 miesiąc lykam na zmianę sorbifer lub tardyferon
Dadzą antybiotyk i będzie dobrze. Nie martw się :*No mi kazał to zrobic i wyszło dodatnie..ale dziecko rozwija się dobrze, prenatalne wszystkie okzmartwilam się eh..no ale nic nie mogę zrobić..
Nie wiem co oznacza u niego krótka bo mi nie mierzył. Wogole nie wypowiadalam się nigdy na temat szyjek i ich długości bo przeszłam już 2 ciąże i nigdy nikt się nad ich długością nie rozwodzil. Teraz podczytujac Was na forum spytalam go czy długa czy krótka a on ze krótka Ale ja nie mam usg przy wizycie bo chodze do przychodni na nfz.I bez problemu możesz chodzić i robić wszystko przy krótkiej szyjce? Ile ma ?
Zakupy udane[emoji16]
10,2 także cholernie niska.To też nisko ale i tak więcej jak ja . A wcześniej ile było zanim zaczęłaś te leki brać 3 msc temu ?![]()