Luiza.
Fanka BB :)
Żebym jeszcze planowała, hehe, ale nawet moja obecna ciąża to spontan, totalne zaskoczenie z zaskoczenia, że nie wspomnę o podwójnym szczęściuKurde Luiza ja nie wiem jak ty to zaplanowalas że jest tak idealnie [emoji23][emoji23]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Żebym jeszcze planowała, hehe, ale nawet moja obecna ciąża to spontan, totalne zaskoczenie z zaskoczenia, że nie wspomnę o podwójnym szczęściuKurde Luiza ja nie wiem jak ty to zaplanowalas że jest tak idealnie [emoji23][emoji23]
Ale powiem ci że jestem pełna podziwu dla ciebie . Z tego co pamiętam jesteś po 30 , nosisz dwie kluseczki w sobie , w dodatku ta cukrzyca .. a normalnie smigasz jak mały samolocik i jeszcze się okaże że urodzisz nie pierwsza a dwudziesta [emoji23]Żebym jeszcze planowała, hehe, ale nawet moja obecna ciąża to spontan, totalne zaskoczenie z zaskoczenia, że nie wspomnę o podwójnym szczęściu![]()
Ja mamDziewczynki a macie od pewnego czas mu jak sikacie czy ogólnie na toalecie jakbyście miały takie opuchnięte wargi sromowe tzn jak sikacie to tak inaczej czujecie jakby coś was użądliło?nie wiem jak to wytłumaczyć, takie nabrzmiałe
A ja sobie liczę termin z om chociaż wiem że owulacja była 8-9.11 ale nie patrzę na ten z usg zwłaszcza teraz gdzie milion problemów i wszystko się może wydarzyć dziś liczę 34+4 czyli w niedzielę 35 skończone lekarz mi też dziś tak liczył i okMógł tez się zmienić lekko termin ze względu na wymiary dzieckaja miałam rzekomo 5 sierpnia, teraz już 4 sierpnia także dziś mam np 34+4 dzień i za 3 dni zaczynamy 36 tydzień [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Ja mam takie od samego prawie początku ciąży.Dziewczynki a macie od pewnego czas mu jak sikacie czy ogólnie na toalecie jakbyście miały takie opuchnięte wargi sromowe tzn jak sikacie to tak inaczej czujecie jakby coś was użądliło?nie wiem jak to wytłumaczyć, takie nabrzmiałe
A dziękuję.Ale powiem ci że jestem pełna podziwu dla ciebie . Z tego co pamiętam jesteś po 30 , nosisz dwie kluseczki w sobie , w dodatku ta cukrzyca .. a normalnie smigasz jak mały samolocik i jeszcze się okaże że urodzisz nie pierwsza a dwudziesta [emoji23]
Założę się że 90 procent mam spodziewających się bliźniaków może ci pozazdroscic.. i nie jedna dwudziestolatka nawet z jednym dzieckiem w brzuszku ( w tym ja )[emoji39]
Naprawdę zazdroszczę [emoji4] ja mam 22 a czuje się jak po 30 .. musiałam leżeć ledwo chodzę a jak stanę by ugotować obiad to plecy tak bolą że myślę że się przewróce.Ja mam takie od samego prawie początku ciąży.Pamiętam, że z Jasiem takie miałam, ale tylko w pierwszych miesiącach, a teraz, no jak kucnę, to jestem świadoma swojej muszelki.
A dziękuję.
Z tą cukrzycą, to pełna kontrola, nie pijam słodkiego, mało jem, ale częściej, więcej warzyw, praktycznie wcale chleba![]()
I nawet w szpitalu, jak mi mierzyli ciśnienie było w normie, ha!
No i ten wiek, cóż, za dwa miesiące, niecałe, kończę 36 lat, ale czuję się jak przed 30![]()
Z tego co się orientuję, to teraz każda kobieta ma prawo z tego skorzystać[emoji4] od dłuższego czasu jest akcja "rodzić z godnością" czy jakoś tak[emoji4]A znieczulenie to ja nie mam pojęciaja rodziłam bez żadnego znieczulenia gazow itp także nie mam pojęcia jak z tym może być
![]()
Super!!! To masz dzisiaj same dobre wieści[emoji16][emoji16]Jestem po obydwu wizytach. U endokrynologa super, mam utrzymać dawkę a po porodzie zmniejszyć na 75 i po 6 tygodniach badanie plus USG.
U ginekologa też super bo wszystko w porządku. Szyjka ok, trzyma i nie zapowiada się wcześniejszy poródna USG łożysko i wody sprawdzone, wymiary dzieciątka też zgodne z datą porodu. I co najważniejsze to Młody fiknal głową w dół
grzeczne mam dzieciątko posłuchało mamusi
i kamień z serca.
Dostałam też skierowanie na USG żebym zrobiła w 37-38 TC czy czasem jednak mu się nie odwidzialo i nie fiknal znowu.
Wracam więc do domu się pakować)
A ponieważ lekko puchną mi nogi kazał brać cyclo 3 forte dwa razy dziennie.