Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja podałam sobie rękę z cukrzyca od 28 tyg i już się oswoilam i było wszystko ok to mnie ku.....cholestaza dopadła gdzie w poprzednich ciazach zero problemów. Powiem Wam że cukrzyca to pikuś do tego cholerstwaJa mam takie od samego prawie początku ciąży.Pamiętam, że z Jasiem takie miałam, ale tylko w pierwszych miesiącach, a teraz, no jak kucnę, to jestem świadoma swojej muszelki.
A dziękuję.
Z tą cukrzycą, to pełna kontrola, nie pijam słodkiego, mało jem, ale częściej, więcej warzyw, praktycznie wcale chleba
I nawet w szpitalu, jak mi mierzyli ciśnienie było w normie, ha!
No i ten wiek, cóż, za dwa miesiące, niecałe, kończę 36 lat, ale czuję się jak przed 30![]()
Mi dzisiaj lekarz nie powiedział ile Młody waży zmierzył go i powiedział że dobrych rozmiarów jest. Pytałam o wagę przy porodzie i powiedział że to to się sprawdza przy przyjęciu do porodu bo teraz to on może sobie gdybać.Każde dziecko rośnie w swoim tempie![]()
Nie da sie opisac tego mniej doslownieUwielbiam taka bezposredniosc![]()
![]()
Tak jak jest wszystko ok i waga nie spada i ma 2500g to do domku wypisuja@Ewka34 lepiej niech mala jeszcze posiedzi wiec lez kobietoTo nie jest tak, ze po porodzie wczesniaczka puszczaja do domu jak osiagnie wage 2500?? Chyba ktoras z dziewczyn sierpniowych, ktora juz urodzila tak pisala
Domyslam sieNie da sie opisac tego mniej doslownie![]()
Każde dziecko inne czy to ważne ile waży???Ważne żeby było zdrowe a waga to tylko orientacyjna na usgW
Widocznie tak ma byc ,ze moja w tym tyg ma tylko 2250g![]()
Każde dziecko inne czy to ważne ile waży???Ważne żeby było zdrowe a waga to tylko orientacyjna na usg![]()
Każde dziecko inne czy to ważne ile waży???Ważne żeby było zdrowe a waga to tylko orientacyjna na usg![]()