miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Ja juz po wizycie mala wazy 2200 ale mam rozwarcie na jeden palec mimo ze szyjka dluga wiec od 14 w szpitalu i dostałam zastrzyki na plucka i magnez w kroplowce wiec wekend zapowiada sie w szpitalu![]()
To dobra waga
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja juz po wizycie mala wazy 2200 ale mam rozwarcie na jeden palec mimo ze szyjka dluga wiec od 14 w szpitalu i dostałam zastrzyki na plucka i magnez w kroplowce wiec wekend zapowiada sie w szpitalu![]()
Magnez duzo pomozeJa juz po wizycie mala wazy 2200 ale mam rozwarcie na jeden palec mimo ze szyjka dluga wiec od 14 w szpitalu i dostałam zastrzyki na plucka i magnez w kroplowce wiec wekend zapowiada sie w szpitalu![]()
Trzymaj się! Pewnie cię ustabilizują i będzie ok[emoji4]Ja juz po wizycie mala wazy 2200 ale mam rozwarcie na jeden palec mimo ze szyjka dluga wiec od 14 w szpitalu i dostałam zastrzyki na plucka i magnez w kroplowce wiec wekend zapowiada sie w szpitalu![]()
Będzie dobrze!!! Ty odpoczywaj i staraj się nie stresować!Tzn powiedzial mi ze jest ok bo szyjka jest z tylu ale z godz na godz moze sie to zmienic.. :/ zreszta.. zobaczymy, co ma byc to bedzienie moge panikowac tylko sie odprezyc
![]()
Tydzien 34,mialam jeszcze twardnienia brzucha dość bolesne ale z ktg nic nie wykazaloA który tydzień ?
Nie smuc się! Ważne, że jesteś pod kontrolą! Który u Was tydzien?Ja juz po wizycie mala wazy 2200 ale mam rozwarcie na jeden palec mimo ze szyjka dluga wiec od 14 w szpitalu i dostałam zastrzyki na plucka i magnez w kroplowce wiec wekend zapowiada sie w szpitalu![]()
No ja bylam badana dzis przez dwóch ginekologów i taz mam taki śluz zkrwia lekarz powiedzial ze to przez badanieTzn powiedzial mi ze jest ok bo szyjka jest z tylu ale z godz na godz moze sie to zmienic.. :/ zreszta.. zobaczymy, co ma byc to bedzienie moge panikowac tylko sie odprezyc
![]()