miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Ja juz po wizycie mala wazy 2200 ale mam rozwarcie na jeden palec mimo ze szyjka dluga wiec od 14 w szpitalu i dostałam zastrzyki na plucka i magnez w kroplowce wiec wekend zapowiada sie w szpitalu![]()
To dobra waga
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja juz po wizycie mala wazy 2200 ale mam rozwarcie na jeden palec mimo ze szyjka dluga wiec od 14 w szpitalu i dostałam zastrzyki na plucka i magnez w kroplowce wiec wekend zapowiada sie w szpitalu![]()
Magnez duzo pomozeJa juz po wizycie mala wazy 2200 ale mam rozwarcie na jeden palec mimo ze szyjka dluga wiec od 14 w szpitalu i dostałam zastrzyki na plucka i magnez w kroplowce wiec wekend zapowiada sie w szpitalu![]()
Trzymaj się! Pewnie cię ustabilizują i będzie ok[emoji4]Ja juz po wizycie mala wazy 2200 ale mam rozwarcie na jeden palec mimo ze szyjka dluga wiec od 14 w szpitalu i dostałam zastrzyki na plucka i magnez w kroplowce wiec wekend zapowiada sie w szpitalu![]()
Będzie dobrze!!! Ty odpoczywaj i staraj się nie stresować!Tzn powiedzial mi ze jest ok bo szyjka jest z tylu ale z godz na godz moze sie to zmienic.. :/ zreszta.. zobaczymy, co ma byc to bedzienie moge panikowac tylko sie odprezyc
![]()
Tydzien 34,mialam jeszcze twardnienia brzucha dość bolesne ale z ktg nic nie wykazaloA który tydzień ?
Nie smuc się! Ważne, że jesteś pod kontrolą! Który u Was tydzien?Ja juz po wizycie mala wazy 2200 ale mam rozwarcie na jeden palec mimo ze szyjka dluga wiec od 14 w szpitalu i dostałam zastrzyki na plucka i magnez w kroplowce wiec wekend zapowiada sie w szpitalu![]()
No ja bylam badana dzis przez dwóch ginekologów i taz mam taki śluz zkrwia lekarz powiedzial ze to przez badanieTzn powiedzial mi ze jest ok bo szyjka jest z tylu ale z godz na godz moze sie to zmienic.. :/ zreszta.. zobaczymy, co ma byc to bedzienie moge panikowac tylko sie odprezyc
![]()