I dobrze , niech Cię pilnuje
Nie wiem czy potrzebne. Mam te z tomme tippe. Ale laktstor będę miała z Medeli i tam jest butelka dlatego myślałam , żeby dokupić smoczek do tej butelki. Przy okazji opini na ten temat ciągle spotykałam się z super opiniami na temat ten butelki Lovi. Jeszcze się zastanowię czy zamówię ten smoczek lub lovi. Narazie myślę co kupić z najpotrzebniejszych ostatnich rzeczy bo został wózek, a reszta rzeczy ok 800 wyjdzie .. a chce zminimalizować koszty jak najbardziej ..
Swirujesz , swirujesz

ale ja chyba już też. Od kad dopadły mnie wszystkie kłucia , ciągnięcia i bóle na raz. Do tego od wczoraj utrzymują się mocne bóle krzyża, bioder i od czasu do czasu pobolewanie brzucha jak na okres. Chciałam się trochę rozruszać bo w sumie jutro kończę 36 a ja nie mam na nic siły. I to nie był dobry pomysł

szłam i się bałam , że urodzę za chwilę. Więcej sama nie wychodzę. Przeszłam paręnaście metrów , byłam już cała mokra, duszno mi było, wszytko mnie strasznie bolało. Kupiłam składniki na zupę i wróciłam. Brzuch mi zaraz pęknie, a przy sikaniu mam pieczenie.. mam nadzieję , że to nie infekcja jakaś. I tak się zastanawiam , jak ja zacznę normalnie funkcjonować.. jak bym miała rodzić to bym nie miała siły [emoji26]
Ja też. Dlatego chcemy zapłacić i rodzić w spokoju
Ja też nie.