Lustysia
Fanka BB :)
Nie mamA masz swoją położna? Możesz sobie wybrać jakas kobietkę, niektóre są nawet przy Twoim porodzie. Moja akurat nie będzie, bo w moim terminie ma urlop, ale wybierajac ja byłam tego świadoma.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie mamA masz swoją położna? Możesz sobie wybrać jakas kobietkę, niektóre są nawet przy Twoim porodzie. Moja akurat nie będzie, bo w moim terminie ma urlop, ale wybierajac ja byłam tego świadoma.
Szukałam i nie znalazłam [emoji23]Podobno w google grafice mozna zobaczyc tego czopaja na razie nie zagladam tam
Jak chcesz to mogę Ci wysłać fotki tych materiałów[emoji4]Mi zostaja internety i coraz mniej czasu na przygotowanie sie![]()
Bardzo chetnie przygarneJak chcesz to mogę Ci wysłać fotki tych materiałów[emoji4]
Damy radę, musimyWieloródki się denerwują , martwią a co dopiero my. Przy pierwszej ciążymyślę ,że to normalne. Ja wiem , że dużo pytam, sprawdzam itp ale mam nadzieję , że dziewczyny nie mają mi tego za zle [emoji23] chyba na kazdego stres działa inaczej
![]()
Hmm no doszly mnie sluchy, ze jest normalnie pokazany ale ja na to nie chce patrzecSzukałam i nie znalazłam [emoji23]
Po orodzie nie wiem. Przy Marcie przychodziła do nas moja położna, potem My się przeprowadziliśmy i miałam z nią w razie pytań kontakt telefoniczny. Teraz moja położna przy porodzie nie będzie, ale będzie jakaś na dyżurze w szpitalu. Potem z dzieckiem chyba będę miała kontakt z moją . W następnym tyg się z nią umówiłam, bo mam jeszcze kilka pytań.Nie mambo zanim się zorientowałam to już nie było takiej, która bym chciała. Tzn nie miała już wolnego terminu. I w zasadzie teraz nie wiem czy sami mi kogos przydziela czy poprostu nie będę miała. Wiesz może jak to jest?
To wyślij mi na priva maila. Tego jest sporo stron, więc trochę tego będzie [emoji4]Bardzo chetnie przygarne![]()
Ewa lez i tylko lez , Kurcze juz było w miarę dobrze w szpitalu i znowu to samo . Jesli by ten śluz był coraz bardziej krwisty i bóle silne to chyba znowu trzeba bedzie pojechać do szpitala co?Dziewczyny nadal mam podbarwiony sluz i takie gluty mi wylatuja ale nie ze duzo na raz,rozumiem po badaniu ale to juz sporo czasu minelo.. boli mnie podbrzusze tak jak na okres.. nawet mocniej nieraz.. :/