Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To moze masz to co ja.. :/ moze jedz na IP niech cie zbadaja..Od tyg pobolewają mnie lędźwie i podbrzusze dziś zauważyłam ze odszedł mi delikatnie czop służbowy, mój ginekolog jest do poniedziałku na urlopie i co mam robić? Czekać? Chyba nie zacznę rodzic? W niedziele wchodzę dopiero w 32 tydz, zaczynam się stresować...
Dla świętego spokoju jedź do szpitala. Bo masz cały weekend przed sobą i będziesz się stresować. A może okaże się, że wszystko jest ok[emoji4]Od tyg pobolewają mnie lędźwie i podbrzusze dziś zauważyłam ze odszedł mi delikatnie czop służbowy, mój ginekolog jest do poniedziałku na urlopie i co mam robić? Czekać? Chyba nie zacznę rodzic? W niedziele wchodzę dopiero w 32 tydz, zaczynam się stresować...
U nas tez podają w razie wW szpitalu jak się nie ma pokarmu itp czy dokarmiają dzieci to podają swoje mleko nie trzeba brać swojego i butelek , przynajmniej tak u mnie jest , bo synka kiedyś trochę dokarmiali![]()
U nas tez podają w razie w
Na razie dwie saszetki enfamil haA takie pytanie mam, czysta ciekawość. Czy kupujecie jakieś mleko mm w razie wu, czy dopiero jak będziecie pod ścianą? A jeśli tak, to jakie.
Super dziewczyna! Pięknie dba o mamę!!!Moja corka robi dzis pierwszy raz nalesniki ❤
DziekiSuper dziewczyna! Pięknie dba o mamę!!!