G
gosc12
Gość
Jak nie zdrowoA ja zajadam obiadek, oczywiście zimna cola do tego i odpalam jakiś serial Zobacz załącznik 872129
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak nie zdrowoA ja zajadam obiadek, oczywiście zimna cola do tego i odpalam jakiś serial Zobacz załącznik 872129
SuperZ Jagódka wszystko ok
Jutro zaczynamy 33 tydzień, waży 2100
Z pomiarów jest idealnie w termin z OM na 17.08
Szyjka tak wysoko, mówi że ledwo dosiega haha![]()
To u mnie pewnie to samo co u ciebie tyle ze ja zaczynam 36 tydz jutro wg mojej apkiByło go mało ale No był i nie ma możliwości żeby było to coś innego, czytałam ze jednej czop odszedł w 32tyg a urodziła w 41tyg, nie ma reguły , muszę obserwować i się umówić na wcześniejszy termin bo teoretycznie wizytę mam dopiero za 2 tyg, na szczęście mała aktywna jak zwykle![]()
Racja. Nie wiadomo kiedy akcja się rozpocznie po odejściu czopa ... Z resztą ja się w ogóle nie znam na początkach porodu , sama będę się zastanawiać czy to już czy jeszcze. Ale pewnie gdyby odszedł czop , zgłosiła bym się do szpitala w tak wczesnym tygodniu ..Do 2 max ja bym się nie bała odejścia Czop w 35 czy dalej ale w 32 to za szybko
Możliwe.
Jak nie zdrowo![]()
Ooo to moj Stasiu moze podobnie wazycZ Jagódka wszystko ok![]()
Jutro zaczynamy 33 tydzień, waży 2100
Z pomiarów jest idealnie w termin z OM na 17.08
Szyjka tak wysoko, mówi że ledwo dosiega haha![]()
A jesteś pewna że to czop? Może podjedziesz do jakiegoś innego lekarza albo szpitala? A jak nie to czekaj do poniedziałku, może nic więcej się nie zacznie. Ale no nie wiem ja bym chyba nie ryzykowała w 31/32 tygodniu.Od tyg pobolewają mnie lędźwie i podbrzusze dziś zauważyłam ze odszedł mi delikatnie czop służbowy, mój ginekolog jest do poniedziałku na urlopie i co mam robić? Czekać? Chyba nie zacznę rodzic? W niedziele wchodzę dopiero w 32 tydz, zaczynam się stresować...
To był czop o barwie słomkowej, podobno one nie przepowiadają porodu, mój ginekolog ma 5.0 opini na prawie 400 opini i dyplom dobrego lekarza wiec ufam muRacja. Nie wiadomo kiedy akcja się rozpocznie po odejściu czopa ... Z resztą ja się w ogóle nie znam na początkach porodu , sama będę się zastanawiać czy to już czy jeszcze. Ale pewnie gdyby odszedł czop , zgłosiła bym się do szpitala w tak wczesnym tygodniu ..
Ale masz super tą córęMoja corka robi dzis pierwszy raz nalesniki [emoji173]