miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
A ja witam sie w trzecim dniu ze szpitala dzis noc spokojna skurczy nie miałam na wieczór też nie wiec jakas poprawa oby tak dalej!
Super wieści, oby tak dalej szło
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja witam sie w trzecim dniu ze szpitala dzis noc spokojna skurczy nie miałam na wieczór też nie wiec jakas poprawa oby tak dalej!
Hejka[emoji846] widzę ze nie tylko ja już nie śpię![]()
Z moimi plecami jest dramat, z dnia na dzień coraz gorzej.. spac sie nie da, ledwo co przekręcić, a gdzie tam koniec [emoji3] dzisiaj dopiero 34+3, co do liczenia tygodni to u mnie w szpitalu mówią w takim wypadku ze to 34, nie zawyżają. Co do bezpieczeństwa lekarz powiedział ze 35+0 tydzień i będzie okej jakby tfu tfu sie cos działo, 37+0 ciąża donoszona. Nie ukrywam ze jakby mała już miała wymiary to może wychodzić po tym terminie [emoji3] jak tam u Was z waga? Ja już przytyłam 13kg, startowałam z wagi 58 przy wzroście 179, sadze ze dobrze ponad 15 przybiore jak nie koło 20 bo niczego nie żałuje sobie [emoji23] jedynie czego nie widać to brzuszka, mam mega mały, nikt nie chce uwierzyć ze to końcówka ciazy [emoji3]dołączę zdjęcie [emoji3]Zobacz załącznik 872223
Aniaaa, powiem po raz kolejny, jak dobrze, że rodzimy w tym samym szpitalu, bo ty wszystko wiesz![]()
Mega miła babeczka [emoji4] Fajnie, że tak. cię potraktowała[emoji4]Witam Was....Zapytała jak dużo mi jeszcze zostało do konca. Powiedziała, zebym uważała w te upały i Piła dużo wody. Normalnie wraca wiara w ludziByłam mega zaskoczona
![]()
Hejka[emoji846] widzę ze nie tylko ja już nie śpię![]()
Z moimi plecami jest dramat, z dnia na dzień coraz gorzej.. spac sie nie da, ledwo co przekręcić, a gdzie tam koniec [emoji3] dzisiaj dopiero 34+3, co do liczenia tygodni to u mnie w szpitalu mówią w takim wypadku ze to 34, nie zawyżają. brzuszka, mam mega mały, nikt nie chce uwierzyć ze to końcówka ciazy [emoji3]dołączę zdjęcie [emoji3]Zobacz załącznik 872223
U nas w szpitalu traktujea 37+0 jako ciąża donoszonaTo że do obcych taki jest to nie znaczy że dla Twojego też. To że chodzi za Tobą i pilnuje to już dobry znak. Czuję Twoje hormony i potem dziecka może pilnować tak samo. Moja to taki pieszczoch nie jest [emoji23]Ja wczoraj mijalam gościa, dziadek. Ukłonił się i powiedział szczęść Boże przyszłej mamie. Zaskoczył mnie trochę. Bo przepuszczanie w kolejce to już przyzwyczajona, ale nikt mi jeszcze Błogosławieństwa Bożego nie życzył.
Ja też liczę skończone tygodnie. Nie dodaje sobie nic do przodu tak jak @miloscwczasachpopkultury . Bo jakbym miała sobie dodawać i liczyć że w 36 tygodniu i 1 dniu jestem w 37 tygodniu i robić np wtedy wszystko żeby tylko urodzić to tak na dobra sprawę urodziłabym przedwcześnie i takim dodawaniem idzie narobić sobie krzywdy, bo teoretycznie przecież 37 to już cisza donoszona. Owszem, ale skończony tydzień a nie rozpoczęty.![]()
U nas w szpitalu traktujea 37+0 jako ciąża donoszonaTo że do obcych taki jest to nie znaczy że dla Twojego też. To że chodzi za Tobą i pilnuje to już dobry znak. Czuję Twoje hormony i potem dziecka może pilnować tak samo. Moja to taki pieszczoch nie jest [emoji23]Ja wczoraj mijalam gościa, dziadek. Ukłonił się i powiedział szczęść Boże przyszłej mamie. Zaskoczył mnie trochę. Bo przepuszczanie w kolejce to już przyzwyczajona, ale nikt mi jeszcze Błogosławieństwa Bożego nie życzył.
dzień dobryu mnie dzisiaj chłodno..15 stopni
a wczoraj było tak duszno i 27/28 stopni
zaraz zjem śniadanie, wstawię pranie, drobne zakupy, sprzątanie..typowa sobota
![]()