Vanilia120
Fanka BB :)
Bo magnez lepiej się też wchłania z witamina b6.A ten Asmag źle się wchłania? To prawda, nie raz gdzieś w przełyku się tab zatrzymała i ciężko było ją wodą popchnąć, ale już się do nich przyzwyczaiłam.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bo magnez lepiej się też wchłania z witamina b6.A ten Asmag źle się wchłania? To prawda, nie raz gdzieś w przełyku się tab zatrzymała i ciężko było ją wodą popchnąć, ale już się do nich przyzwyczaiłam.
A mi się ta pieluszka w niebieskie serduszka kojarzy z dziewczynką bardziej niż z chłopcem [emoji16]Dobratez na to patrzylam.. szkoda ze niebieski kolor
![]()
Jak się może to się nie chce, a jak się nie może to się chce. Standard [emoji16]A mnie energia rozwala.. pozmywalabym podloge czy lazienke umyla.. ale nie moge, bo mnie pilnujacholera..
![]()
Nawet jak się załatwię to mam wrażenie, że nadal coś mi tam zalega.. ale nie da się tego pozbyć.. Czy to jest normalny objaw ?

No wlasnie jak kto woliA mi się ta pieluszka w niebieskie serduszka kojarzy z dziewczynką bardziej niż z chłopcem [emoji16]
Nie wiem czy ten temat był poruszany na forum, ale mam do was pytanie. Od jakiegoś może tygodnia czuję parcie na odbyt . To jest starsznie uciążliweNawet jak się załatwię to mam wrażenie, że nadal coś mi tam zalega.. ale nie da się tego pozbyć.. Czy to jest normalny objaw ?
martwi mnie to![]()
Niby tak ale to badz co badz niebieski..A mi się ta pieluszka w niebieskie serduszka kojarzy z dziewczynką bardziej niż z chłopcem [emoji16]
DokladnieJak się może to się nie chce, a jak się nie może to się chce. Standard [emoji16]
Jakiej firmy polecacie magnez?
Ja nie lubię motywu serduszek dla chłopca [emoji16] mi serduszka pasują tylko do dziewczynki. Ale wiem, że to dziwne, bo moja mama też się dziwi [emoji16][emoji16][emoji16]No wlasnie jak kto woliwydaje mi sie, ze dla dziewczynki kazdy kolor pasuje. Dla chlopca bym kupila
![]()