E
Ewka34
Gość
Hej dziewczyny.. dzis w nocy znow bolal mnie brzuch na dole i to dosc mocno.. od rana(godz.11 bo tak wstalam) jakos mi niedobrze.. mam takie mdlosci.. nawet gdy cos zjem.. 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Swietne.. tez tego nie widzialam nigdzieZobacz załącznik 872633
Ja nigdy w życiu nie kapalam dziecka, takze zobaczymy jak mi pójdziew szkole rodzenia kapalam lalkę, zeby zobaczyc jak sie to robi
Kupiłam cos takiego w nadziei, ze bedzie mi na początku latwiej.
Fajnie wyglada tez przy ciemnej gorze. To masz teraz takie jak na pierwszym zdjęciu? Mi się takie podobają z ciemnymNo właśnie nie wiem jak by to wyglądało, bo mam ciemne od góry już swoje. Kiedyś farbowałam na bardzo jasny i co odrost to ciemniejszy ://
Mam tu jedni takie stare stare zdjęcie i jedno z nie dawna , ale patrzcie tylko na włosy [emoji23]
Zobacz załącznik 872630 Zobacz załącznik 872631
Są takie z AngelcareFajnetakiego leżaczka jeszcze nie widziałam
![]()
Fajnie, że córce się podoba[emoji16] dobry relaks i ćwiczenia dla kręgosłupa[emoji16]U nas znowu upalny dzień i na najbliższe dni taka właśnie na być pogoda.
Ja obiad mam z wczoraj, chociaż mój mąż już narzeka, że znowu zupa. Ale może do naszego parę naleśników i będzie ok.
Marta jak ryba w wodzie. Zaraz skończy zajęcia i jedziemy do domu.
Hej dziewczyny.. dzis w nocy znow bolal mnie brzuch na dole i to dosc mocno.. od rana(godz.11 bo tak wstalam) jakos mi niedobrze.. mam takie mdlosci.. nawet gdy cos zjem..![]()
Ja widziałam takie na stronie babylandSwietne.. tez tego nie widzialam nigdziejesli o nie tajemnica to ile dalas za to i gdzie?
![]()
Biegunki nie mam co prawda ale wczoraj bylam z 2-ka z 5 razy.. i ten bol w miednicy i biodrach.. i nie wiem czy to od lezenia czy co..Podobno przed porodem organizm oczyszcza się z każdej strony i się właśnie ma i biegunkę itd i wymioty tez mogą byćobserwuj się dokładnie i jak coś to do szpitala

Biegunki nie mam co prawda ale wczoraj bylam z 2-ka z 5 razy.. i ten bol w miednicy i biodrach.. i nie wiem czy to od lezenia czy co..![]()