E
Ewka34
Gość
Fajne toJa widziałam takie na stronie babyland
Zobacz załącznik 872640
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Fajne toJa widziałam takie na stronie babyland
Zobacz załącznik 872640
Fajnie wyglada tez przy ciemnej gorze. To masz teraz takie jak na pierwszym zdjęciu? Mi się takie podobają z ciemnymale ja mam naturalnie ciemny blond i szkoda mi przyciemniac, bo wtedy będzie odrost
Zobacz załącznik 872635
Zobacz załącznik 872636
Zobacz załącznik 872637
DziekiHmm, w sumie to nie musi być biegunka, ale właśnie częsta dwójka, tak się oczyszcza naturalnie przed porodem organizm. Obserwuj kochana i jak coś to na pogotowie z walizkami itd. Dawaj znać :*
Ooo coś takiego jak drugie trzecie zdjecie mi się podobaFajnie wyglada tez przy ciemnej gorze. To masz teraz takie jak na pierwszym zdjęciu? Mi się takie podobają z ciemnymale ja mam naturalnie ciemny blond i szkoda mi przyciemniac, bo wtedy będzie odrost
Zobacz załącznik 872635
Zobacz załącznik 872636
Zobacz załącznik 872637
Faktycznie podobna ❤❤❤Brat mi wysłał zdjęcia z albumu z Bytomia jak byłam mała hah, pulpecik Zobacz załącznik 872644Zobacz załącznik 872645
Zobacz załącznik 872646
Mój mówi, ze mała ma buźkę jak ja, szczególnie te ostatnie zdjęcie w wanience
Zobacz załącznik 872647
Faktycznie podobna [emoji173][emoji173][emoji173]
Swietne.. tez tego nie widzialam nigdziejesli o nie tajemnica to ile dalas za to i gdzie?
![]()
No niestety, płaci się za markę...Fajne toale cene tez ma dosc ciekawa
![]()